Nytårsraketten gik til Grøn Entreprise

Nytårsraketten gik til 
Grøn Entreprise

Blev uddelt ved Hvidovre Kommunes nytårskur, og modtageren blev anlægsgartnervirksomheden Grøn Entreprise, som bl.a. gør et stort arbejde for at udbrede kendskabet til erhvervsuddannelser hos de unge

Anlægsgartner-virksomheden Grøn Entreprise blev den stolte og fortjente modtager af Hvidovre Kommunes Nytårsraket, som blev uddelt i forbindelse med kommunens nytårskur, der traditionen tro blev afholdt den anden tirsdag i januar.

Grøn Entreprise er en virksomhed, som er stærkt forankret i Hvidovre. Samtidig er det en virksomhed, som tager et stort socialt ansvar og gør meget for at vise unge, hvordan hverdagen på en arbejdsplads er. Det gør virksomheden blandt andet ved at tage ud i folkeskoleklasser og undervise i særlige forløb, hvor de bruger matematikfaget til at gøre eleverne klogere på håndværksuddannelserne.

Derudover er virksomheden en stærk medspiller, når Hvidovre Kommune hvert år er værter for virksomhedsmessen Mød en virksomhed. Her stiller Grøn Entreprise altid op med et stærkt hold bestående af direktører, medarbejdere og lærlinge. Virksomhedens deltagelse på Mød en virksomhed har givet pote i flere år. Her har Grøn Entreprise nemlig mødt mange af Hvidovres unge på jagt efter en uddannelse, og flere af dem har efterfølgende fået praktikplads i virksomheden.

Viser ansvar for lokalsamfundet

- Grøn Entreprise er en virksomhed, som vi i Hvidovre Kommune har et rigtig godt samarbejde med. Virksomheden udviser et stort ansvar for det lokalsamfund, de er en del af, og så går de forrest, når det handler om at tage lærlinge og praktikanter. Jeg vil derfor gerne ønske Grøn Entreprise stort tillykke med Årets Nytårsraket, siger Hvidovres borgmester Helle Adelborg, som ved nytårskuren på Hvidovre Rådhus overrakte en raket uden krudt i men til gengæld fyldt med chokolade fra Sv. Michelsen til de glade modtagere fra Grøn Entreprise.

Stoltheden over at modtage Nytårsraketten var svær at skjule for Grøn Entreprises to ejere Lars Hejgaard og Uno Apold.

- Vi er rigtig glade og stolte over at få et anerkendende klap på skulderen fra Hvidovre Kommune og fra det lokale erhvervsliv. Det viser, at der bliver lagt mærke til det arbejde, vi gør. Vi synes, det er vigtigt at fange de unges interesse for håndværksfagene. Og vi kan se, vi gør en forskel. Da vi var ude med en af vores unge medarbejdere og tidligere lærlinge, Maria Jessen, i en skoleklasse, fik jeg efterfølgende opringning fra to piger, som gerne ville i praktik hos os. Så det viser, at det er godt at have en god rollemodel med ude, siger Uno Apold, der er medejer og direktør i Grøn Entreprise.

Foruden Grøn Entreprise var seks andre kandidater indstillet til Nytårsraketten. De seks andre indstillede, som alle var stærke kandidater til prisen, var Schulstad, Roche, Frihedens Butikscenters ejere, Mette P, Dansk Vincenter og Autocenter København. Det er Erhvervskontaktudvalgets medlemmer, som stemmer om, hvem der skal have Nytårsraketten.

Erhvervslivet blev inviteret til nytårskur på Hvidovre Rådhus og samtidig blev årets nytårsraket uddelt til Grøn entreprise tirsdag den 8. januar 2019

Erhvervslivet blev inviteret til nytårskur på Hvidovre Rådhus og samtidig blev årets nytårsraket uddelt til Grøn entreprise tirsdag den 8. januar 2019

Borgmester Helle Adelborg og kommunaldirektør Nich Bendsen tog traditionen tro imod alle gæster ved årets Nytårskur på rådhuset. Her hilses på rektor på Hvidovre Gymnasium & HF,  Kirsten Jensen.

Borgmester Helle Adelborg og kommunaldirektør Nich Bendsen tog traditionen tro imod alle gæster ved årets Nytårskur på rådhuset. Her hilses på rektor på Hvidovre Gymnasium & HF, Kirsten Jensen.

menu
menu