Odyssé til den anden side af kloden

Odyssé til den anden side af kloden

Kirkecafé i Strandmarkskirken om New Zealand på næste tirsdag den 19. marts

På næste tirsdag den 19. marts kl. 14.00 har Strandmarkskirken igen fornøjelsen af et flot rejseforedrag, når Birthe Marie lægger vejen forbi Kirkecafeen.

Sidst var i november med titlen “Turen går til Vietnam og Australien”. Denne gang handler det om en anden tur, nemlig New Zealand. Birthe Marie fortæller:

- Den 2. januar sad jeg på flyveren til det land, jeg havde som det endelige mål på min rejse, nemlig New Zealand...

- New Zealand har alt hvad hjertet begærer af natur, mennesker, kultur, dyreliv, fantastiske udsigter, friluftsliv på alle niveauer. Et slaraffenland for enhver rejsende med hang til friluftsliv. Jeg var spændt på om New Zealand virkelig var så fantastisk som beskrevet i bøgerne, og det konstaterede jeg hurtigt, at det var det. I tre måneder rejste jeg i dette fantastiske land og fik det New Zealandske helt ind under huden. Det blev til en rejse, hvor hver dag bød på nye oplevelser og møder, som har givet varige indtryk. Med billeder og fortællinger vil jeg fortælle om min odyssé på den anden side af jordkloden, hvor livet blev levet i nuet og nydt i fulde drag.

Det er Menighedskredsen og Niels Christian Poulsen, der står for denne eftermiddag, hvor kaffe og kage koster 15 kr. Alle er velkomne.

menu
menu