- Og så ud og se deres kærester spille fodbold...

- Og så ud og se deres kærester spille fodbold...

HIF-damerne vandt 6-2 og er nu i københavnsserien

FODBOLD: Med en komfortabel 6-2 sejr i Valby Idrætspark lykkedes det lørdag eftermiddag HIF-damerne at sikre oprykning fra serie 1 til københavnsserien.

Der var selvfølgelig jubel og champagnesprøjt efter det flotte resultat, men nogen større sejrsfest bagefter stod ikke på pigernes dagsorden.

- De udstrålede selvfølgelig lykkefølelse både på banen og i omklædningsrummet bagefter, men hovedparten af mine piger havde travlt med at blive klædt om og komme ud og se kæresterne spille fodbold rundt omkring på Sjælland, konstaterede en glad HIF-træner Claes Pedersen.

- De fortjente også denne afslutning, eftersom de har lagt et stort stykke træningsarbejde for dagen, og også spillet mange testkampe mod højere rangerende hold...

Det gik stærkt

Efter nederlaget mod Heimdal i forrige uge, var der selvfølgelig lidt nerver på. Pigerne havde fået at vide at en sejr ville give oprykning, foran netop Heimdal. Men for at være 100 procent sikker ud i teorien, var en tremåls-sejr ønskelig.

Nervøsiteten fortog sig dog hurtigt, da de allerede efter fem minutter kom foran 1-0, og der gik ikke mange minutter mere før stillingen var 3-0. Ved pausen var sikkerheden hjemme med stillingen 5-0, hvorefter de nok tog sig “en slapper” i 2. halvleg, så slutfacit blev en 6-2 sejr.

- Jeg skal ikke bebrejde at pigerne tog en smule let på tingene i 2. halvleg; - det har været et nervepres, og vi havde dog stadig så mange chancer, at sejren godt kunne være blevet tocifret, bemærker HIF-træneren.

- Vi har et meget ungt damehold, den ældste er 21 år, og ellers er alle mellem 17 og 19 år, så med bare lidt tilgang, tror jeg vi kan få et stærkt hold til premieren næste sæson...

De ældste på holdet, Mikala Weber, (kun 21 år), blev topscorer med ikke færre end fire mål.

mads-

menu
menu