Om sprogets kraft - og hvad er det dog vi siger?

Om sprogets kraft - og hvad er det dog vi siger?

Finn Paaske, født og opvokset i Hvidovre, har skrevet bogen "Sprogets kraft - hvad er det dog vi siger?" og holder reception i anledning af udgivelsen næste onsdag den 8. november kl. 19-21 i Den Spirituelle Dag og Aften Skole på Biblioteksvej 55A 1. sal i Hvidovre.

- Bogen handler om, hvad vi siger til hinanden og især til os selv - kan vi tale os selv op og kan vi tale os selv ned?, fortæller Finn Paaske. - Svaret er, at det kan vi og vi gør det hele tiden, oftest uden at være klar over det og uden at kende konsekvenserne. Bogen sætter fokus på vores daglige sprog og giver anvisninger på, hvad vi eventuelt kan ændre - hvis vi vil. Når vi luger de værste tidsler ud af vores sproglige rosenbed, kan vi opleve at vores forhold til omgivelserne ændrer sig og vi får det bedre med andre mennesker og ikke mindst med os selv.

Ved receptionen spiller Anne Lynggård og Kenn Rechendorff musik fra deres nyeste CD fra Fairykey-projektet.

Finn Paaske har siden skoletiden interesseret sig for psykologi, filosofi, meditation og spiritualitet og er i det hele taget særdeles velbevandret i den alternative verden. Samtidig er han en passioneret økolog og dybt engageret i praktisk økologi. Finn Paaske er en yndet foredragsholder om ”sprogets kraft”, og efter mange opfordringer er der nu kommet denne dejlig og kloge bog ud af det. www.sprogets-kraft.dk

menu
menu