Operaens historie

Operaens historie

Kan du lide opera? Så er forårets to klassiske lytteklubber noget for dig!

Sanger og formidler Susanne Lange fortæller af to omgange historien om operaens opståen og udvikling. Første foredrag finder sted i morgen onsdag den 6. februar kl. 19-21 i Hovedbibliotekets undervisningslokale.

Opera som kunstform opstod omkring år 1600. Den udviklede sig hurtigt og blev en kæmpesucces. Inden man fik set sig om, åbnede operahusene på stribe i det meste af Europa. Glæd dig til denne aften at høre om de første 200 år - operaen i barokken, den tidlige klassik, wienerklassikken og den gryende romantik. Og glæd dig til at høre skøn musik af bl.a. Monteverdi, Händel, Gluck, Mozart og Beethoven! Næste foredrag og de næste 200 år kan du høre om tirsdag den 12. marts.

Uanset om du før har prøvet den klassiske lytteklub eller ej - mød op til en dejlig aften i fællesskab med andre om en god musikoplevelse.

Arrangementet koster 20 kr. inkl. billetgebyr. Billetter kan købes via hvidovrebib.dk eller i Informationen på HvidovreBibliotekerne.

Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet er du velkommen til at kontakte Helle Tjørnov (hvt@hvidovre.dk) eller Vivi Steen (vst@hvidovre.dk).

menu
menu