Oplev Søs Egelind ved temadag for ældre

Oplev Søs Egelind ved temadag for ældre

Hvidovre Kommune og Ældrerådet inviterer til temadagen ”Hverdag og trivsel i den 3. alder”, og desuden møde et godt udsnit af de lokale foreninger

Der er garanti for et godt grin og ny viden, når den populære skuespiller Søs Egelind besøger Kometen torsdag den 21. november, hvor Hvidovre Kommune og Ældrerådet inviterer til temadag med overskriften “Hverdag og trivsel i den 3. alder”.

Søs Egelind vil i sit oplæg, “Slip humoren løs” fortælle om, hvordan humor kan spille positivt ind på vores mentale sundhed.

Netop mental sundhed spiller en stor rolle i Hvidovre Kommunes sundhedsindsats, og på temadagen i Kometen deltager mange lokale foreninger fra Hvidovre. De står klar til at fortælle om, hvad de kan tilbyde, og hvordan et medlemskab af en forening kan gøre ens hverdag mere spændende.

I det brede udvalg af foreninger, der er inviteret i år, kan man blandt andet møde Morten Hjulmand fra Hvidovre Volleyball Klub, der fortæller om “Seniorfit”, som er fitness for seniorer. Hos Hvidovre Lokalhistoriske Selskab kan man dykke ned i Hvidovres historie og med folderen “Historien i Gaden” gå på opdagelse i byrummet.

God tradition

Borgmester Helle Adelborg ser frem til temadagen og håber at se mange af Hvidovres ældre borgere i Kometen.

- Temadagen for vores ældre borgere er efterhånden blevet en rigtig god tradition. Det er en hyggelig eftermiddag, hvor der kommer en inspirerende oplægsholder og giver sit syn på den 3. alder. I år er det Søs Egelind, og hun har masser på hjertet, som jeg er sikker på, vi kan blive inspireret af. Samtidig kan vores borgere møde en masse af vores foreninger, som står klar til at fortælle om, hvad de kan tilbyde. Jeg håber, at så mange som muligt vil deltage i temadagen - det plejer at være en rigtig hyggelig eftermiddag, som mange ser frem til her i efteråret, siger borgmester Helle Adelborg.

Temadagen går i gang klokken 12 og varer til klokken 16.

Det er gratis for Hvidovres ældre borgere at deltage i temadagen. Tilmelding foregår via sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller på tlf. 36 39 37 37 til Sundhedscentret

Dørene åbnes kl. 11.00 og lukkes når salen er fyldt op, eller senest kl. 12.00.

menu
menu