Opstillingsmøde i Avedøre Kirke

Opstillingsmøde i Avedøre Kirke

Stil op til, eller vær med til at opstille et nyt Menighedsråd i Avedøre Kirke

I Avedøre Kirke skaber vi kirke for og med mennesker, sådan lyder vores vision, og er der et sted, hvor man virkelig kan være med til at skabe kirke, så er det i Menighedsrådet.

Sådan siger man i Avedøre Kirke, der på torsdag den 13. september kl. 19 til 21 har opstillingsmøde for nye og gamle menighedsrådsmedlemmer.

Normalt holdes det menighedsrådsvalg hvert fjerde år, og det blev det også i Avedøre sogn for to år siden. Men mange nye kom ind, og flere er gået fra, så derfor benytter man en særlig ordning til at holde nyvalg.

- Vi har brug for mange forskellige evner, borgere med forstand på mennesker, tal og bygninger, og mennesker som kan tænke kreativt og få ting til at ske. Så er du én som brænder for at omsætte ideer til handling og som har lyst til at være med i et levende fællesskab, så mød op torsdag aften. Valgperioden er to år, lyder det fra formanden Bo Stuhr Svensson.

Denne aften kan man høre mere om, hvad arbejdet i menighedsrådet går ud på, man kan stille op eller gøre sin indflydelse gældende ved at stemme det nye menighedsråd ind.

menu
menu