Otte skovtursdage i maj til den den idylliske Gyrstinge Skovkro

Otte skovtursdage i maj til den
den idylliske Gyrstinge Skovkro

Billetsalg fra Komten (Medborgersalen) torsdag den 2. april kl.10.00 til 12.00

Så ligger det fast, at Hvidovre Kommunes årlige pensionist-skovture går til den idylliske Gyrstinge Skovkro ved Lille Bøgeskov mellem Ringsted og Sorø. Skovkroen blev opført helt tilbage i 1902, men blev i 70’erne ombygget efter en voldsom brand. Efter en noget omtumlet periode, kom Simon Bauer til som restauratør i 2018, og han har fået indrettet lokalerne mere moderne, men med respekt for sjælen i de gamle lokaliteter.

Otte busafgange

Der bliver ialt otte busafgange kl. 9.00 fra Hvidovre (bag rådhuset), og datoerne er mandag den 4. maj, onsdag den 6. maj, tirsdag den 12. maj, torsdag den 14. maj, tirsdag den 19. maj, mandag den 25 maj, torsdag den 28. maj og sluttelig tirsdag den 2. juni. Menuen på Gyrstinge Skovkro er: Kalvesteg stegt som vildt med tilbehør og desserten chokolade brownie med vaniljeis, samt kaffe og islagkage. Prisen er kr. 200,- for det hele, bustur gennem det smukke Midtsjælland, menu, en genstand efter eget valg (øl, sodavand eller vin), samt hyggemusik og mulighed for en swing-om til det faste husorkester. Tilbagekomst til Hvidovre ved 17-tiden.

Billetsalget foregår som sædvanlig fra Kometen (Medborgerhuset) torsdag den 2. april kl. 10 til 12, hvor der traditionen tro også vil være mulighed for at få en kop kaffe i ventetiden. Ved billetkøb skal legitimation fremvises og man kan kun deltage i èn udflugt. Der kan max. købes fire billetter pr.person, og der skal kunne fremvises gyldig legitimation for alle købte billetter.

- Kroen ligger i rolige omgivelse med Lille Bøgeskov som nabo. Der er efter middagen mulighed for en spadsertur i haven eller i skoven. Der er lagt op til nogle dejlige maj eftermiddage med masser af hygge, socialt samvær og dejlig mad, udtaler kommunanes repræsentant for planlægningsgruppen Celia Høg Grønvall, der sammen med Ældrerådet og Det Frivillige Ældrearbejde håber på stor tilslutning til årets udflugter.

Handicap-arrangement

Hvidovre Ældreråd og Det Frivillige Ældrearbejde medvirker i igen i år ved de kommunale skovtursarrangemeter, og herfra vil man sørge for at være behjælpelig med det særlige billesalg for bevægelseshæmmede på udvalgte afgange, hvor der er indsat handicapbusser. Det er muligt at ringe og bestille billetter den 9. marts eller 11. marts i tidsrummet kl. 10 til 12 på tlf. 61 33 37 08 (Ældrerådet) eller tlf. 36 49 69 66 (Frivillige Ældrearbejde). Betaling af billetter til handicapbusserne sker enten via netbankoverførsel eller MobilePay.

- Nogle år er alle billetterne solgt den første dag ved billetsalget i Kometen (Medborgersalen), så kom i god hvis du/I vil være sikker på at komme med på en af turene. Skulle der være restbilletter efter den 2. april kan disse købes i Borgerservice på Rådhuset fra den 3. april, slutter Celia Høg Grønvall.

Kø til skovturen.

Kø til skovturen.

menu
menu