På jagt efter ny sportschef

På jagt efter ny sportschef

Olaf Eller stopper som sportschef hos Hvidovre Fighters

ISHOCKEY: Kompetente mennesker er altid interessante. Sådan forholder det sig også i hockeyverdenen, og det er den direkte årsag til, at vejene skilles for Hvidovre Fighters og sportschef Olaf Eller. Som en af Danmarks bedst tænkende hockeyhjerner og største trænerprofiler, har Danmarks Ishockey Union ønsket at ansætte Olaf Eller i rollen som både U20-landstræner og U18-landstræner. Førstnævnte rolle har han varetaget i flere år, men yderligere et tidskrævende landstrænerjob er både Hvidovre Fighters og Olaf Eller enige om ikke kan forenes.

- Jeg er ærgerlig over, at vi mister en kompetent sportschef, men glæder mig samtidigt på dansk ishockeys vegne, da vi får en dygtig mand i spidsen for de største danske talenter. Jeg vil derfor blot takke Olaf for det gode samarbejde i det forgangne år og ønske ham ’god vind’ i den nye rolle, hvor jeg ser frem til at fastholde den gode og tætte relation, udtaler bestyrelsesformand for Hvidovre Fighters, Claus Karup Rasmussen.

Opholdet hos Hvidovre Fighters blev kortere end begge parter havde forestillet sig, alligevel har Olaf Eller sat sine aftryk i klubben og været en betydelig brik i rekrutteringen af nye spillere, i tæt samarbejde med cheftræner Peter Enehag, fortæller Claus Karup Rasmussen videre:

- Olaf har løst en vigtig opgave hos Fighters i seneste sæson samt i forhold til sammensætningen af truppen i år, hvor han og Peter Enehag har skabt en endnu stærkere trup indenfor vores økonomiske råderum. Den opgave er løst rigtig flot, og vi glæder os alle til at tage hul på sæsonen...

Luppen fundet frem

Hvidovre Fighters søger nu den rette mand til at overtage tøjlerne som sportschef fra Olaf Eller efterlader, og her er det naturligvis vigtigere, at sportschefen bliver et rigtigt match end et hurtigt match, forstår man tydeligt på bestyrelsesformand Claus Karup Rasmussen: - Nu sætter vi os ned i bestyrelsen og kortlægger hvilke krav, vi har til profilen for den nye sportschef. Hvis alt går efter planen, håber vi på at have afløseren på plads inden udgangen af i 2018...

sport@hvidovreavis.dk

menu
menu