På ørekanal-rundfart med doktor Michelle

På ørekanal-rundfart med doktor Michelle

Torsdag 27. september kl. 19.00 er der igen medlemsmøde i Høreforeningen i Aktivitetscentret Lille Friheden.

Her vil Michelle Nielsen fortælle om sit daglige virke som øre, næse og halslæge på sin klinik Hvidovrevej 340B. Klinikken er nyindrettet, moderne og Michelles praksis er netop blevet certificeret af DDKM.

- Mange af os kender stedet, som Michelle købte af øre, næse og halslæge Birthe Caspersen i 2016. Siden overtagelsen har Michelle udvidet aktiviteterne med udlevering af høreapparater fra det offentlige. Det vil sige, at vi nu kan komme på klinikken og få lavet en høreprøve med hørekurve og skelnetest, og cirka to uger efter kan få udleveret et par høreapparater med samme garanti, som vi får fra for eksempel Bispebjerg Hospital, siger Niels Jensen-Storch.

Denne ordning kom i stand, fordi man ønskede at nedbringe ventetiden i det offentlige system. Lige nu er ventetiden på Bispebjerg over 50 uger, i modsætning hos Michelle, hvor ventetiden er mindre end fire uger.

I Hvidovre er der to ørelæger, som kan udlevere høreapparater fra det offentlige. En situation som er enestående, idet der er 28 ørelæger i hele Region Hovedstaden, der tilbyder denne ordning.

Hvidovre borgerne er heldig også med hensyn til høreapparater!

- Der er således lagt op til en god og indholdsrig aften, siger Niels Jensen-Storch.

Medlemmer af Høreforeningen har gratis adgang. Gæster er meget velkomne. Gæster 20 kroner. Der bydes på kaffe, te og wienerbrød.

Ansvarlig for mødet er Høreforeningen Hvidovre Lokalafdeling, 25 37 75 49 eller hvidovre@hoereforeningen.dk

Der bruges skrivetolke, højttaler - og teleslyngeanlæg under mødet.

menu
menu