Pæn start efter få dages træning

Pæn start efter få dages træning

HIF vandt første af tre møder med Fremad Amager

FODBOLD: Hvidovres nybagte 1. divisionshold møder Fremad A. tre gange her i de første uger af den ny fodboldsæson. I lørdags blev det til en 3-0 sejr i første testmatch efter ferien og få dages træning. Mere står der på spil den første uge i august, hvor HIF møder Amar’kanerne i første turneringskamp på hjemmebane den 5. august, og få dage efter igen får fornøjelsen mod Fremad A. i pokalkampen, også på Kæmpernes Arena.

Lørdagens kamp skal nok ikke tages som et billede af Fremad Amagers styrke; de er åbentbart ved at spille et helt nyt hold ind med mange udlændinge, og kan selvfølgelig nå at rette nogle ting, inden de mere afgørende to opgør om et par uger.

Hurtig scoring

Louka Prip Andreasem startede som lyn og torden, da han bragte HIF foran 1-0 på en halvflugter efter bare 2 minutter. Ellers var spillet jævnt fordelt, dog med en lille overvægt til Hvidovre. Efter pausen kom de to nyerhvervelser, angriberen Stefan Nygaard og backen Rasmus Louie Larsen på banen, og de gjorde begge en god figur. Vi skulle dog helt hen i slutningen af 2. halvleg inden HIF sikrede sejren. I det 68. minut scorede Casper Löween Jensen, da der opstod forvirringen i Fremad-feltet efter et forkølet hjørnepark fra Louka, og det blev 3-0 i det 86. minut ved Stefan Nygaard, der var hurtigt fremme til en dyb stikning.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>m-,

menu
menu