Per Egholm er nu også organist i Avedøre Kirke

Per Egholm er
nu også organist
i Avedøre Kirke

Hvidovre Musikskoles leder tager et deltidsjob

Per Egholm, Hvidovre Musikskoles dynamiske leder gennem en lang årrække, har fået et ekstra job. Han er blevet organist ved Avedøre Kirke, - ganske vist på deltid og som assistent for Wents Reinbergs. Og til beroligelse for musikskolens bestyrelse, mange støtter, elever og lærere, må det tilføjes, at det ansættelsen ved Avedøre Kirke, ikke berører Egholms daglige virke på skolen på Kettegård Alle.

- Selvfølgelig har jeg drøftet "fritidsjobbet" med den øvrige lærerstab på musikskolen, og det er mit indtryk, at de syntes det er spændende, bl.a. fordi vi på en række områder har samarbejdet med Avedøre Kirke omkring deres meget musikalske initiativer, og mit virke her vil bestemt heller ikke være til gene for musikskolen, forklarer Per Egholm. - Det er mit indtryk at der er et godt miljø i kirken-, og det tæller selvfølgelig også at kirkens orgel er helt fantastisk at spille på.

Per Egholm, der har boet i Hvidovre i 30 år, er konservatorieuddannet pianist og saxofonist. Siden drengeårene har musikken fyldt det meste af hans liv. Alle hans børn spiller og studerer musik i udlandet, og deres mor er organist i Risbjerg Kirke.

- Er du på vej til at sige farvel til dit administrative virke som leder af musikskolen?

- Det kan jeg ikke sige. Men jeg nærmer mig de 62 år, så på sigt kan det udmærket tænkes, at jeg vil gå over i organistarbejdet på fuld tid. Men lige nu har jeg tre måneders prøvetid i et spændende sideordnet job, så må vi se hvad der sker, slutter Per Egholm.

m-

menu
menu