Pinse og ild

Pinse og ild

Så er der igen Gud og Grill i Avedøre Kirke, det finder sted på onsdag den 19. juni kl. 17.00

Vendepunkter er sådan nogle, der gør alting nyt!

Pinsen sætter fut i os og gør alting nyt, derfor hænger pinse og ild sammen. Doktor Hjertegod har mange gode og sjove eksperimenter i ærmet med ild og pinse, når hun kommer til Gud og Grill for børnefamilier.

Gud og Gril er fest i kirkens gård med gudstjeneste, hvor pinseberetningen fortælles og afprøves i eksperimenter. Sognepræst Inge Lund og kirkekulturmedarbejder Rikke Strandgaard, alias doktor Hjertegod, er klar med en festlig og god gudstjeneste, som er tilrettelagt for børn og deres familie sammen med børnekoret og organist Karin Bech.

Nogle gange kan man ende i et lukket rum og ikke rigtigt komme videre i sit liv, så har man brug for et vendepunkt, men hvor skal det komme fra? Jesus’ disciple havde det sådan, efter Jesus var taget op i himlen til Gud. Pinsen blev et vendepunkt for dem.

Vi kan være vendepunkter for hinanden, og nogle gange har vi brug for at få hjælp udefra. Måske kan man sige, at der skal sættes fut i os!

Pinse og ild hænger sammen og sætter fut i livet, men hvordan? Få svaret til Gud og Grill i Avedøre Kirke. Efter gudstjenesten griller og hygger man sammen med mad og lege i gården. Maden koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn. I tilfælde af regn rykkes gudstjenesten inden døre.

menu
menu