Politi har ikke lovet noget

Politi har ikke lovet noget

Rigspolitiet kan ikke genkende, at rækkehusejere skulle være blevet lovet, at pavilloner ville blive flyttet

Rigspolitiet har ikke lovet nogen, at kontorpavillonerne på Landlystvej ville blive fjernet inden udgangen af oktober 2019.

Dermed afviser de, at de ikke overholder den aftale, som de kommende beboere i rækkehusene i Snedkerhaven ellers havde indtryk af var indgået.

- Rigspolitiet har ikke lovet eller aftalt at fjerne kontorpavillonerne på Landlystvej 34-40 inden udgangen af oktober 2019, lyder det i et skriftligt svar fra Rigspolitiets pressechef Thomas Kristensen til Hvidovre Avis.

Han bekræfter til gengæld, at det er korrekt, at Rigspolitiet gerne vil have tilladelse til at lade pavillonerne blive stående i yderligere tre år.

- Rigspolitiet kan dog bekræfte, at der på baggrund af forudgående dialog med Hvidovre Kommune er søgt om byggetilladelse for en ny 3-årig periode til pavillonerne på Landlystvej, hvor Rigspolitiet har haft kontorfaciliteter m.v. i en længere årrække, lyder det fra Thomas Kristensen.

På Rigspolitiets vegne åbner han imidlertid op for, at Rigspolitiet vil forsøge at begrænse eventuelle indbliksgener.

- Begrundelsen for ansøgningen er, at Rigspolitiet fortsat har behov for arbejdspladserne i pavillonbygningen for at kunne løse sine opgaver for dansk politi. Såfremt der i forbindelse med ibrugtagning af de nyopførte rækkehuse på nabogrunden konstateres indbliksgener fra politiets pavillonbygning, er Rigspolitiet villig til at undersøge mulighederne for at begrænse indblik fra pavillonerne, slutter Thomas Kristensen.

key

menu
menu