Politiets pavilloner skal flyttes

Politiets pavilloner skal flyttes

Beboere blev hørt af flertal i Bygge- og Planudvalget efter Hvidovre Avis beskrev, at kontorpavilloner gav indbliksgener

En række kontorpavilloner på Landslystvej, hvor Rigspolitiet har medarbejdere, skal nu flyttes, så de nye naboer ikke skal døje med indbliksgener.

Det besluttede et flertal i Bygge- og Planudvalget bestående af Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti i sidste uge. Hvidovrelisten og Venstre foreslog, at pavillonerne kunne få lov til at blive stående et år, men blev altså stemt ned.

Som tidligere beskrevet her i Hvidovre Avis, står pavillonerne placeret meget tæt på den nye bebyggelse i området, og de nye rækkehusejere stod uforstående overfor, at der i slutningen af 2019 blev lagt op til, at pavillonerne kunne få lov til at blive stående i yderligere tre år. Beboerne mente, at de var blevet lovet, at pavillonerne blev fjernet inden de selv skulle flytte ind.

Uklart hvornår

Med den politiske beslutning om ikke at forlænge Rigspolitiets anmodning om at lade pavillonerne bliver stående i yderligere tre år, har Hvidovre Avis spurgt Hvidovre Kommune og Rigspolitiet, hvornår beboerne i Snedkerhaven kan forvente, at pavillonerne fjernes.

Rigspolitiet har endnu ikke svaret, men Hvidovre Kommune melder tilbage, at der pt. pågår en dialog mellem kommunen og Rigspolitiet.

- Administrationen er i gang med at aftale det nærmere forløb med Rigspolitiet. Der er i øjeblikket dialog om praktiske forhold med ejerne af pavillonerne. Der er derfor ikke aftalt en konkret flyttedato endnu, lyder det fra direktør for området Gert Stephan Nelth.

key

menu
menu