Politiets pavilloner til politisk diskussion

Politiets pavilloner til politisk diskussion

Nu er der truffet beslutning om hvorvidt der kan gives yderligere dispensation, så Rigspolitiets pavilloner må stå tæt på nyt rækkehusbebyggelse

Rigspolitiets pavilloner på Landlystvej var mandag på dagsordenen til Bygge- og Planudvalgets (BPU) møde.

Her skulle udvalget tage stilling til, om der skulle gives tilladelse eller afslag til at Rigspolitiet kunne fortsætte med at have kontorpavilloner stående på adressen.

Med dispensation har Rigspolitiet siden 2013 haft midlertidige kontorpavilloner stående på grunden. Tilladelsen blev sidenhen forlænget til, at Rigspolitiet kunne bevare kontorpavillonerne frem til oktober 2019, hvorefter politiet igen søgte om forlængelse af dispensationen.

Nye rækkehuse tæt på

I mellemtiden er der imidlertid blevet opført rækkehuse i det område, der nu hedder Snedkerhaven. Som tidligere beskrevet i Hvidovre Avis var de nye beboere i området ikke begejstret over at skulle leve med udsigten og ikke mindst indsigtsgenerne fra Rigspolitiet.

Nej til politi

Beboerne mente desuden, at de var blevet stillet i udsigt, at pavillonerne ville blive flyttet, inden de selv skulle flytte ind i rækkehusene i december 2019.

Således behandlede BPU altså mandag en indstilling fra Hvidovre Kommunes direktion om at enten give afslag eller tillade en yderligere dispensation, så pavillonerne kunne blive.

I følge Hvidovre Avis’ oplysninger valgte et flertal i udvalget at give afslag til Rigspolitiet. Det har pga. redaktionens deadline ikke været muligt at få svar på, hvornår politiets pavilloner forventes at være væk fra området.

key

menu
menu