Politisk studietur med fly eller bus?

Politisk studietur med fly eller bus?

Kommunalpolitisk studietur til Holland deler vandene i forhold til transportform

Det ser ud til, at et flertal i kommunalbestyrelsen gerne vil på studietur til Utrecht i Holland. Målet er at udvide horisonten i forhold til kommunens egen boligpolitik, idet den hollandske by tilsyneladende har arbejdet med nogle af de samme temaer, som er beskrevet i Hvidovres boligpolitik.

Om turen til Utrecht kommer til at foregå med bus eller i fly er der imidlertid uenighed om.

Sagen er foreløbig blevet behandlet i Økonomiudvalget, hvor et stort flertal var med på at tage på studietur med tre overnatninger.

Ø og F vil med bus

Hvordan transporten til Holland skal foregå er der, som ovenfor skrevet, uenighed om.

Således kunne kun Socialdemokraterne og Venstre anbefale den løsning, hvor kommunalbestyrelsen flyver til Utrecht. Enhedslisten og SF foretrækker at turen til Utrecht foretages i bus, mens Konservative og DF på ingen af punkterne om studieturen endnu har ønsket at tage stilling.

Sagen skal behandles i kommunalbestyrelsen, hvor også Hvidovrelisten skal stemme med. Således er det på nuværende tidspunkt kun A, F og V, der har tilkendegivet, hvad de ønsker i forhold til studieturen.

Det samlede budget for turen lyder på enten 425.000 kr. eller 415.000 kr. afhængigt af om der vælges bus eller fly som transportmiddel.red

menu
menu