Privatskole-forældre knoklede i varmen

Privatskole-forældre knoklede i varmen

Hvidovre Privatskole er klar til undervisning i midlertidige pavilloner på grusbanen

Hvidovre Privatskole starter skoleåret i midlertidige pavilloner på grusbanen ved Strandmarkens Fritidscenter. Men for at skolens elever får de bedst mulige betingelser, skal der etableres træ-dæk imellem de opstillede pavilloner. I alt skal der bygges 700m2 træterrasse, skrues 25.000 skruer i og lægges 900 betonsten ud som fundament.

Derfor knoklede et hold på 20-25 forældre weekenden igennem for at få sat trækterrasserne op mellem skolens pavilloner.

To varme dage

Det blev til to meget varme arbejdsdage, men formanden for Hvidovre Privatskoles bestyrelse, Danni Heckmann, er meget imponeret af resultatet.

- Jeg kom selv med ideen til, at vi kunne gøre det selv - for at spare de penge - som så kan bruges på noget andet godt til eleverne. Men jeg skal da være ærlig at sige, at jeg frygtede, at vi måske havde taget munden lidt for fuld, siger han.

Flot resultat

Danni Heckmann, der ud over at være formand for bestyrelsen og far til børn på privatskolen er desuden tømrer-snedker. Det var således ham, der stod for at sætte forældrene i gang med arbejdet og sikre, at det blev udført korrekt.

- Jeg er meget imponeret, og det var super fedt, at der blev knoklet på. At det så var ekstremt varmt, tjaa.. men det var bedre end regnvejr. Og vi fortsætter i næste weekend, hvor vejret vist også skulle blive rigtig godt, siger han.

Hvidovre Privatskole starter undervisningen i lokalerne på grusbanen den 17. august. Frem til den dag har skolen primært udeundervisning.

menu
menu