Privatskolen har en plan

Privatskolen har en plan

Hvidovre Privatskoles placering og fremtid drøftes, men skolens bestyrelse er positive

Hvidovre Privatskole, der siden starten i august 2015 har haft til huse på Sønderkærskolen, har ved dette skoleårs afslutning i 2019 ikke længere lejekontrakt over lokalerne.

Det fik medlem af kommunalbestyrelsen Lisa Skov (C) til på seneste kommunalbestyrelsesmøde at spørge ind til, om Hvidovre Kommunes folkeskoler har plads til eventuelt flere elever, hvis den private skole ikke finder en løsning på en ny lokation.

- Man hører lidt på vandrørene, at privatskolens løsning ikke er på plads. Det leder hen til, at vi er bekymrede for, om vi har plads til de børn, hvis nu og i så fald, der ikke er fundet løsning for privatskolen, sagde Lisa Skov.

Mødes med skolen

Det fik borgmester Helle Adelborg til at oplyse, at hun har aftalt at mødes med privatskolen i denne uge.

- Vi skal mødes med dem, og høre lidt om, hvad deres planer er, og hvad der er på bedding. Og så ved jeg også, at der er en sag på næste Børne- og Uddannelsesudvalg om skoleprognoser, men min helt egen holdning er, at der skal nok findes en løsning for privatskolen, sagde Helle Adelborg.

Hvidovre Avis har spurgt Hvidovre Privatskoles formand, Danni Heckmann, om Lisa Skov har ret i, at skolen endnu ikke har en løsning på, hvor en fremtidig skole skal være placeret.

- Vi er positive, og vi har en plan, oplyser Danni Heckmann til Hvidovre Avis.key

menu
menu