Rådhuset er åbnet igen

Rådhuset er åbnet igen

– med obligatorisk tidsbestilling

Fra i mandags den 15. juni er Hvidovre Rådhus åben igen – næsten som normalt. Regeringen og Folketingets partier har nemlig givet grønt lys til, at offentligt ansatte i Østdanmark nu i et vist omfang kan vende tilbage til deres arbejdspladser.

I Hvidovre Kommune betyder det, at rådhuset nu holder åbent med de normale åbningstider. Dog er der en række forholdsregler, som skal overholdes – både af ansatte og borgere – for at begrænse spredning af coronavirus.

Først og fremmest kan man som borger nu kun besøge rådhuset efter forudgående aftale eller hvis man i forvejen har booket en tid på hjemmesiden, fx hvis man skal have nyt pas eller kørekort.

Kun nyledige, der ikke har mulighed for at melde sig ledige på jobnet.dk, og ledige, der ikke kan gå på jobnet.dk for at søge job eller føre joblog hjemmefra, er undtaget fra at bestille tid.

Krav om afstand og håndhygiejne skal overholdes, og så bliver man bedt om ikke at møde op tidligst fem minutter før den aftalte/bookede tid. Man kan også opleve at blive henvist til at vente udenfor rådhuset, så antallet af personer, der opholder sig i Borgerservice og jobcentret på samme tid, begrænses. Der er sat et telt op, så man kan stå i skygge og læ, hvis der er behov for det.

På hvidovre.dk ligger denne information om, hvordan man skal forholde sig ved besøg på rådhuset:

• Bliv hjemme, hvis du har symptomer på coronavirus (tør hoste, ondt i halsen, feber, vejrtrækningsbesvær, hovedpine, muskelømhed)

• Kom kun, hvis du har aftalt et møde eller booket en tid på forhånd (medmindre du er nyledig eller ledig og ikke kan komme på jobnet.dk hjemmefra).

• Mød op tidligst 5 minutter før den aftalte tid.

• Afsprit dine hænder, når du går ind på rådhuset. Vi stiller håndsprit til rådighed.

• Hav god håndhygiejne og host/nys i albuen.

• Overhold krav om minimum 1 meters afstand til andre og evt. afstandsmarkeringer på gulvet.

• Følg eventuelle anvisninger på infoskærme og plakater på rådhuset og i jobcentret.

• Hvis du har øget risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, skal du begrænse situationer, hvor du kan udsættes for smitte. Derfor bør du overveje, om du behøver at besøge rådhuset.

Ring til kommunens kontaktcenter på 3639 3639, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig.

Borgere bliver tjekket af en kommunal medarbejder inden man kan komme ind på selve rådhuset.

Borgere bliver tjekket af en kommunal medarbejder inden man kan komme ind på selve rådhuset.

menu
menu