Radio banko

Radio banko

Hvidovre Nærradios Venners Radio-banko byder på spændende aktivitet

Hvidovre Nærradios Venner (som er en støtteforening for Hvidovre Nærradio), igangsætter nu et nyt tiltag – nemlig Radio-Banko!

- Tiden med Coronavirus, hvor mange menneske sidder hjemme, uden mulighed for at ”komme ud af døren” for at spille banko, gør at vi nu starter på en omgang Radio-Banko, fortæller Peter Willumsen, fra nærradioens venner.

- På mandag 25. maj kl. 19.00 springer vi i luften med Radio-banko på FM 95,2 mz. Vi spiller derefter hver 14. dag.

For at spille med skal man være medlem af den nye underafdeling af Hvidovre Nærradios Venner, som hedder (lige ud af landevejen), Hvidovre Nærradios Venners Radio-banko.

Er du allerede medlem af Hvidovre Nærradios Venner, er du automatisk medlem af den nye underafdeling! Et medlemskab, af Hvidovre Nærradios Venners Radio-banko, koster 20 kr. pr. år.

For at blive medlem af Hvidovre Nærradios Venners Radio-banko, skal du kontakte os på tlf. 71 94 17 49.

Det koster kr. 10,- pr. plade for aftenens 7 spil.

- Det vil være sådan, at gevinststørrelsen vil kunne variere, afhængig af hvor mange der deltager. Men vi har sat et minimum på, 100 kr. for 1 rigtig række 200 kr. for 2 rigtige rækker 300 kr. for en rigtig plade, siger Peter Willumsen.

Det er dog KUN den der først kommer igennem til studiet, der vinder gevinsten.

For at få plader til bankospillet, skal man skrive en sms til tlf. 71 94 17 49, eller ringe. Du skal oplyse dit navn, din adresse, din mailadresse, mobiltelefonnr. og hvor mange plader du ønsker at spille med på. For eksempel, 6, 12 18 eller 24 plader, så scannes pladerne og bliver sendt til dig, så du selv kan printe dem ud. Hvis du ikke har en mailadresse eller printer kan pladerne afhentes, men KUN EFTER AFTALE. Du skal ikke smide pladerne væk, det er de samme plader du skal spille med gang efter gang.

Tilmelding skal ske senest om SØNDAGEN kl. 21.00 have indbetalt (via mobilepay) på tlf. 71 94 17 49, eller lave en bankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 3307 konto: 3308422194 på 10 kr. pr. plade.

Du skal huske at opgive dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet.

Spillet foregår sådan at når man har banko skal man ringe på 36 49 17 49, så hurtigt dine fingre overhoved kan bevæge sig. Når/hvis du kommer igennem til ”Slusen”, skal du oplyse dit medlemsnummer, når det er sket og man kan se, at du er medlem og har betalt for pladerne, bliver du stillet igennem til studieværten, som vil kontrollere om rækken/pladen er rigtig. Når alle spil er overstået, bliver gevinsten overført via mobilepay eller bankoverførsel.

menu
menu