Rækkehusejere frygter indsigt fra Politiet

Rækkehusejere frygter indsigt fra Politiet

Nye rækkehusejere i Snedkerhaven risikerer tre år med indsigt fra politiet, der har søgt om dispensation til at bevare kontorpavilloner meget tæt på nybyggeriet

Selv om det kan føles trygt, at politiet overvåger ens hjem, så var det ikke lige det, rækkehusejerne i Snedkerhaven drømte om, da de i begyndelsen af året underskrev købsaftaler på de snart indflytningsklare rækkehuse bag politiets bygninger på Landlystvej.

Faktisk blev de kommende ejere lovet, at politiets kontorpavilloner, som ligger umiddelbart ud for deres baghave, ville være fjernet inden de selv skulle flytte ind den 1. december 2019.

Nu har politiet imidlertid søgt om dispensation til at lade pavillonerne bliver stående i yderligere tre år - og Hvidovre Kommune har derfor udsendt en naboorientering til de kommende beboere.

Marianne Arild er en af dem, der har købt et af rækkehusene, og hun er noget ærgerlig over, at der nu er udsigt til, at politiet ikke som planlagt, fjerner deres pavilloner.

- Det er bestemt ikke noget, jeg har drømt om, og da vi i marts var ude og kigge på området fik vi netop at vide, at pavillonerne ville blive fjernet senest ved udgangen af oktober 2019, fortæller Marianne Arild til Hvidovre Avis.

Hun blev derfor noget overrasket, da hun den 14. november modtog en mail fra FB Gruppen, der har bygget rækkehusene i Snedkerhaven, hvori der stod, at Hvidovre Kommune havde sendt en naboorientering ud om politiets ønsker.

Helt imod aftaler

Fra FB Gruppen var meldingen til de kommende rækkehusbeboere dog klar.

- Vi mener, at forlængelse på yderligere 3 år er helt imod alle aftaler, og i øvrigt helt uanstændig. Ved at give dispensation vil dette medføre væsentlige indsigtsgener op til tre år frem, lyder det i en mail fra FB Gruppen til de kommende rækkehusbeboere.

FB Gruppen giver desuden udtryk for, at de har bedt deres advokat vurdere det juridiske grundlag for Hvidovre Kommunes “handling”.

Gruppen af rækkehusbeboere har ligeledes henvendt sig til en advokat, der kan indgive høringssvar på deres vegne. På grund af den korte frist har Marianne Arild desuden indsendt sin egen indsigelse mod eventuelle planer om en dispensation.

- Hvidovre Kommune skulle have eventuelle svar på deres naboorientering senest den 22. november, så jeg har også sendt mit eget høringssvar, i tilfælde af at noget skulle gå galt og vores egen advokat ikke kan nå at få indsendt svar, siger hun.key

Læs hvad Hvidovre Kommune siger til dispensationsansøgningen på side 3.

rækkehus

rækkehus

De nye ejere af rækkehusene i Snedkerhaven er noget ærgerlige over at politiet alligevel ikke vil fjerne deres pavilloner.

De nye ejere af rækkehusene i Snedkerhaven er noget ærgerlige over at politiet alligevel ikke vil fjerne deres pavilloner.

menu
menu