Regnbueflag på Rådhuset til Copenhagen Pride

Regnbueflag på Rådhuset til Copenhagen Pride

Ved sidste kommunalbestyrelsesmøde stillede SF forslag om, at der flages med Regnbueflaget på Rådhuset under Copenhagen Pride.

- Vi mener, at det er et godt signal om, at vi som kommune anerkender og værdsætter forskellighed både hos vores borgerne og hos kommunens ansatte, lød det fra Niels Ulsing, Anders Wolf og Sara Benzon, SF’s gruppe i Kommunalbestyrelsen i Hvidovre.

Copenhagen Pride Week afholdes hvert år i august. I år fra 13. - 18. august.

- I den uge pryder regnbueflaget blandt andet Dansk Industris og HK’s bygninger i København, diverse ministerier, ambassader, banker, butikker, tog og busser og derfor vil det også være en god markering fra Hvidovre Kommune at hylde forskelligheden.

- I SF mener vi, at vi som kommune skal gå foran og vise, at vi arbejder for lige muligheder for alle og for at alle skal have lov til at være den, de er. Uanset køn, alder, seksualitet, etnicitet, religiøsitet eller funktionsnedsættelse.

- Vi skal vise, at alle har ret til at bestemme over deres liv, deres krop og deres seksualitet.

- SF synes derfor, at det er på sin plads, at flere kommuner bakker op, også selvom om Copenhagen Pride paraden ikke kommer igennem Hvidovre. Vi havde håbet at det kunne være en samlet kommunalbestyrelse, der anerkendte mangfoldighed i kommunen, men det var desværre kun Socialdemokraterne, der stemte for SF’s forslag.

Dansk Folkeparti, Konservative, Venstre, Hvidovrelisten og Enhedslisten stemte alle i mod. Enhedslisten endda med en bemærkning om, at de synes Copenhagen Pride er noget pjat.

- SF vil gerne takke Socialdemokraterne for deres opbakning, så vi sammen kan hejse regnbueflaget og fejre mangfoldigheden...

menu
menu