”Religions-sælgere” og tricktyve på spil i Strandbyparken

”Religions-sælgere” og tricktyve på spil i Strandbyparken

Forlang altid legitimation, opfordrer beboerne

Beboerne i Strandbyparken i Hvidovre Syd har i den senere tid været udsat for flere tricktyverier, især hos ældre mennesker.

Tyvene bliver lukket indenfor, fordi de giver udtryk for at være udsendt af bl.a. kommunen eller boligselskabet. Eksempelvis har de indtrængende brugt ærindeforklaringer som “nye pensionistregler” eller “bygnings- og sætningsskader”...

- Vi kan ikke tit nok anbefale vore beboere om at de skal kræve legitimation, inden de lukker fremmede folk ind, uanset hvad påklædning, man kommer i, siger en beboer.

En bibel er ikke legitimation

I sidste uge havde man et nyt uvelkomment besøg i Strandbyparken af en samling på 6-8 fremmede, der udgav sig for at være “religionssælgere” for Jehovas Vidner. Det var to danske, midaldrende damer og i hvertfald fire mænd af østeuropæisk/arabisk udseende. De talte gebrokkent dansk, og havde ingen dokumentation, - ud over fremvisningen af en bibel, som alle jo kan erhverve sig.

- De ringede på alle steder for at “komme ind og snakke”, og ville ikke forlade om området, selv om de var uønskede og vi opfordrede dem til at forsvinde. En henvendelse til politiet gav blot det nedslående resultat, at der ikke var lovhjemmel til at bortvise de fremmede, oplyser en beboer.

mads-

menu
menu