Rico inviterer til stor åbningsfest

Rico inviterer til stor åbningsfest

På lørdag den 12. oktober åbner Louis Nielsen i Hvidovre op igen i Frihedens Butikscenter. Butikken har været igennem en fuld renovering det fejres, med en stor åbningsfest

Efter flere ugers renovering står Louis Nielsens butik i Hvidovre endelig klar igen. Lørdag den 12. oktober åbner butikken i Frihedens Butikscenter dørene op igen, og indehaver, Rico Nielsen, inviterer indenfor i sin helt nye butik.

- Butikken bliver slet ikke til at kende igen, når den står færdig. Den får et helt nyt design, bliver lysere, flottere og får bedre plads til vores sundhedsydelser, så vi kan passe godt på vores kunders syn, fortæller Rico Nielsen, der, udover at være butikkens indehaver, også er chefoptiker i butikken.

Samtidig giver han alle besøgende mulighed for at få 50 % på briller fra 795 kr. Det sker den 12.-19. oktober

- Vi er fortsat at finde på vores gode placering i Frihedens Butikscenter, men ellers er mange ting forandret. Vores butik er blevet gennemrenoveret, har fået en bedre indretning og har fået et helt nyt design, fortæller Rico Nielsen.

Fokus på øjensundhed

Renoveringen betyder også, at butikken får en ny indretning, der giver endnu bedre plads til kunderne og til butikkens store fokus på sundhed.

- Butikken har fået en rigtig god ruminddeling. Vi vil være byens eksperter indenfor øjensundhed, og nu får vi mere plads til vores optikere og teknologiske udstyr. Det kommer til at fungere rigtig godt, fortæller Rico Nielsen og fortsætter.

- Vi har helt unikke sundhedsydelser, som kræver de rigtige faciliteter. Dem får vi i den nye butik. Det er en stor investering, men det er det hele værd, fortæller han.

Helt nyt design

Rico Nielsen glæder sig naturligvis til at genåbne sin butik i Frihedens Butikscenter. Butikken har i flere uger holdt til i en midlertidig butik tæt på den rigtige butik, men det er altså ovre nu, og Rico Nielsen har svært ved at vente.

- Jeg har fulgt med i renoveringen løbende, og nu tripper vi selvfølgelig for at åbne den nye butik, så alle vores kunder kan se den. Vi kan godt afsløre, at butikken bliver flot, Rico Nielsen og griner.

I butikkens nye design kommer også en helt ny udstilling af butikkens mange brillekollektioner.

Rico Nielsen investerer sine egne penge i den nye butik, og selvom der er tale om et markant beløb, ryster han ikke på hånden over investeringen. Han mener, at det er vigtigt at investere i den by, som han elsker.

- Jeg er glad for at få muligheden for at investere i Hvidovre. Vi elsker byen og elsker at drive forretning her, så det er den helt rigtige beslutning for mig, fortæller Rico Nielsen.

Samtidig mener han, som indehaver og chefoptiker, at byens borgere fortjener, at en lokal optiker passer godt på deres øjne.

- Vi satser på øjensundhed og passer godt vores kunders øjne. Finder vi symptomer, der kræver yderligere behandling, aktiverer vi straks vores unikke øjenlægenetværk, fortæller Rico Nielsen.

Indehaver, Rico Nielsen, inviterer til åbningsfest i sin butik, Louis Nielsen i Frihedens Butikscenter. Butikken åbner lørdag den 12. oktober.

Indehaver, Rico Nielsen, inviterer til åbningsfest i sin butik, Louis Nielsen i Frihedens Butikscenter. Butikken åbner lørdag den 12. oktober.

menu
menu