Rockende julebal med ”The Rocking Ghosts”

Rockende julebal med ”The Rocking Ghosts”

Pigtrådsmusikkens gentlemen gennem 40 år står for dansemusik og underholdning ved årets julebal i Frihedens Idrætscenter

De giver os nostalgiske minder fra vor tidlige ungdom, det berømte Hvidovreband fra 60’erne “The Rocking Ghosts”. Trods naturlige udskiftninger i orkestret er der stadig fuld fart på med masser af engagementer, og den gamle pigtrådsmusiks gentlemen gennem 40 år har så nogenlunde fastholdt stilen.

Snart kan vi gense- og høre det populære band, idet de vender tilbage til Hvidovre, - i Frihedens Idrætscenter lørdag den 24. november kl. 18.30 - 01.30, hvor de står for dansemusik og underholdning ved årets julebal.

Det var Hvidovredrengene Svend Bonavent (trommer), Tommy Petersen (piano) og John Andersen (sang), der var forgrundsfigurerne da man startede “The Rocking Ghosts”. Kun forsangeren John Andersen er stadig med men andre "gamle drenge" er kommet til og har sørget for at bandet har den samme sound og spirit.

- Vi tror og håber, at mange Hvidovreborgere vil nyde gensynet med “The Rocking Ghosts” og synge med på de kendte topnumre, bl.a. “Belinda” og “Oh, what a Kiss”, lyder det fra arrangørerne, Hvidovre Nærradio og Restaurant Halvleg.

Mandelgave på Indgangsbilletten

- Vind årets mandelgave som med garanti holder fra 24. november til 24. december, da vi holder af traditioner, røber vi naturligvis ikke, hvad det er, men vi lover, vinderene ikke bliver skuffede den 24. december når man må åbne mandelgaven.

Har man ikke valgt stedet for årets “juleudflugt” er muligheden til stede her, ring 36 78 79 51 Restaurant Halvleg som så sørger for, selskabet får den bedst mulige service - pladsreservation m.m.

God opbakning til arrangementet

Blandt andre Lions Hvidovre - HIF Gamle Kæmper - Hvidovre Pensionistforening - HNR Venner er med til at bakke op om Juleballet. Dejligt med opbakning fra de lokale foreninger, det viser at de mange gode tiltag i Hvidovres kulturliv, stadigvæk gør det sjovt at være med, udtaler Jan Nørregren, som er en del af teamet.

Arrangementet bliver præsenteret i samarbejde mellem Restaurant Halvleg og Hvidovre Nærradios Venner.

Billetter á kr 295,- kan købes i Restaurant Halvleg eller på biletto.dk + gebyr.

- Vi ses til årets julebal med The Rocking Ghosts og DJ Schreiber der underholder med dansevenlig musik frem til kl. 01.30...

menu
menu