Rosenhøj-sejr i lokaldyst

Rosenhøj-sejr i lokaldyst

Stor forskel, da Lejerbo blev slået 5-0

FODBOLD: Sølle en kilometer er der imellem Rosenhøj og Lejerbos klubhuse, så tættere lokalopgør fås næsten ikke, da de to klubber tørnede sammen i weekenden.

De kom med hver sit udgangspunkt, Rosenhøj er nedrykker og kom med en uafgjort mod topholdet Friheden fra sidste weekend. Omvendt overlevede Lejerbo med nød og næppe sidste sæson, og står nu med et meget ungt hold.

Forskellen på de to hold var også tydeligt fra kampens start, hvor Rosenhøj satte sig på opgøret og Lejerbo måtte leve på omstillinger fra de hurtige folk foran. Kampen var også kun ti minutter gammel, da Dannie Hansen sendte Rosenhøj på sejrskurs, da han omsatte et straffespark for hånd til mål.

Rosenhøj fortsatte dominansen og kort før pausen udnyttede man en ti minutters Lejerbo-udvisning, da Jonas Jensen sendte bolden skråt tilbage til Martin Ernst, der fordoblede scoringen til 2-0. Kampbilledet fortsatte også i 2. halvleg. Efter en time blev der igen scoret, da Lejerbos keeper ikke fik bokset ordenligt væk og på returen var Mathias Wind hurtigt fremme og fik headet bolden i mål til 3-0.

Kort efter begår Lejerbo igen et dumt straffespark, der også koster en ti minutters udvisning. Igen var det Dannie Hansen der sikkert sparkede bolden i mål til 4-0, inden Martin Ernst til sidst bliver dobbelt målscorer og gør det til 5-0. Rosenhøj skal allerede i kamp igen på torsdag aften kl. 18.15, når man ude skal møde Ballerup BK, mens Lejerbo igen skal ud i et lokalopgør på lørdag kl. 15.30 hjemme mod Avedøre.

ka-ma

menu
menu