Rosenhøj til tops

Rosenhøj til tops

- Vi har lært at forsvare os bedre, siger træneren efter 2-0 sejr over Avedøre

FODBOLD: Rosenhøj strøg til tops da man i weekenden tog den tredje sejr på stribe, og lørdag venter så et topopgør mod rækkens nummer to Glostrup.

- Efter vi i tre kampe havde lukket otte mål ind, havde vi fokus på, at forsvare os bedre. I de foregående kampe har vi haft bolden meget, men samtidigt været sårbare over for defensive omstillinger. Når vi investerer meget i det offensive og kræver at spillerne er kreative fremad, så skal vi også have en plan for, hvordan vi agerer, når vi mister bolden bemærker træner David Petersen og fortsætter:

- Vi var lørdag mod Avedøre, som i de seneste tre kampe havde scoret 15 mål, rigtig stabile i det defensive og holder dem reelt helt væk fra chancer i hele kampen. Offensivt savnede vi lidt mere tålmodighed. Vi spillede tidligt alt for stejlt og det var nemt for et klogt Avedøre mandskab at forsvare sig imod, så derfor blev det kun til få chancer i 1. halvleg...

- Efter pausen kom vi bedre til chancer, ved mere tålmodighed på bolden, så vi nemmere kunne komme på siderne af Avedøre og derfra ved indlæg kom til en del chancer. Det var også sådan vi fik vores to mål - det første var efter et indlæg fra højre, som ikke rigtig blev farligt, men som vores venstre back Jonas Jensen opsnappede i feltet og derefter nedlagt. Straffesparket blev sat ind af Dannie Hansen og så stod den 1-0 til os i det 57. minut. Efter målet begyndte vi igen at sætte bolden for tidligt på spil, som gjorde at Avedøre kom bedre ind i kampen, men vi var meget bedre i de defensive omstillinger, end vi har været i de foregående kampe. Avedøre forsøgte at få en udligning og det gav os mere plads i bagrummet, som vi bl.a. udnyttede i det 82. minut, hvor vi igen kom fri i højre side. Nicklas Abel lagde et flot indlæg ind i feltet - bolden blev sat ind i eget net af en Avedøre spiller lige foran en Rosenhøj spiller. 2-0 og så var kampen afgjort, lyder det fra David Petersen.

- Vi glæder os til at skulle møde topholdet Glostrup i næste weekend, hvor vi forhåbentlig kan stå lige så stærkt defensivt og forhåbentlig igen kan blive endnu stærkere i det offensive, slutter Rosenhøj-træneren.

menu
menu