Rosenhøj:

Rosenhøj:

- Vi troede vist vi kunne ”gå på vandet”...

FODBOLD: Rosenhøj fik sluttet sæsonen af med endnu en sejr, men det var bestemt ikke uden besvær at David Pedersens mandskab fik de tre point med hjem fra Brøndby.

Træner David Pedersen fortæller: - Vi startede med medvind, så om det var medvirkende til, at vi efter 30 sek. kom foran 1-0 skal være usagt. Vi kombinerede os flot i bagrummet og hvor flere Rosenhøj-spillere havde samme ide på samme tid, lignede det en træningsøvelse

Lukas Viuf kunne flot gøre det til 1-0 på oplæg af Mikkel Hansen. Og blot 11 min. senere blev Lukas Viuf dobbelt-målscorer, da Max Andersen flot chippede bolden over Brøndbys stopper og Lukas Viuf kunne ligeså flot heade bolden i mål. Efter et kvarters spil var Mikkel Hansen igen i assist, og Dannie Hansen kunne sparke Rosenhøj til en 3-0 føring.

- Nok den bedste start vi har haft i det her efterår. Det var dog også med til, at vi troede, at vi kunne gå på vandet og desværre begyndte at sjuske lidt. Efter drømmestarten kom vi ned på jorden og måtte kæmpe for at få point med hjem, bemærker træneren. Efter bare to minutter i 2. halvleg havde Brøndby reduceret til 1-3, og Rosenhøj formåede slet ikke, at kombinere sig ud af Brøndbys pres, som man ellers gjorde i hele 1. halvleg.

- Vi spillede langt og uden ideer og fik bolden lige i hovedet igen. Vi forsvarede os mere i 2. halvleg, end vi havde bolden. Efter 63 minutter kunne Brøndby så reducere til 2-3, da vi ikke fik clearet ordenligt på et frispark. Heldigvis var Lukas ikke færdig med at lave mål og i det 90. minut kunne han alene gøre det til 2-4. Målet kom meget belejligt, da Brøndby ellers havde været farlige på et par standarder forinden, men som vores målmand og forsvar heldigvis kunne håndtere. Dog gik det galt i overtiden og Brøndby kunne igen, efter et frispark, hvor vi igen ikke fik clearet ordentligt gøre det til 3-4, som vi heldigvis kunne holde til dommerens sidste fløjt.

Sejren blev afslutningen på er stærkt efterår hvor nedrykkerne Rosenhøj har vist at de er favoritter til at rykke tilbage i serie 2.

-Efteråret har været utrolig spændende, da der jo er det ene lokalbrag efter det andet. Vi er kommet ubesejret igennem og det syntes jeg er flot, når man ved, at lokalbrag kan ende med hvad som helst. Her har vi haft størst kvalitet og det har i den grad hjulpet os i de tætte kampe. F.eks. kampen mod BK Friheden, hvor jeg syntes vi så rigtig sløje ud. Her kunne vi med godt forsvar og målmandsspil sørger for, at få 2-2. Eller i kampen mod BK Vest Rødovre, hvor vores forberedelse på omstillinger var helt a h til og derfor var bagud 3-0. Her viste vores offensive spillere kvalitet, ved at gøre det til 3-3. Det var to kampe, som vi ellers havde tabt i serie 2, men hvor vi i serie 3 har nok kvalitet, til at stå imod i de svære kampe og som minimum få point. Vi er nu minimum fem point foran nummer to og vi er derfor det hold alle gerne vil slå. Alle vil gøre deres ypperste for at slå os og det glæder jeg mig til at se om vi kan håndtere. Sidste år prøvede vi og skulle møde tophold og ved derfor selv, at man sætter sig yderligere op, for at vinde. Glæder mig til, at se om vi kan håndtere medgang og det kan nogle gange være svære end at håndtere modgang, da der dér automatisk kommer en trodsreaktion. Kan vi derimod bygge videre på vores spil og selvtilliden her fra efteråret, så glæder vi os sindsyg meget til endnu et møde med alle holdene slutter David Pedersen.

menu
menu