Rotterne kommer fra kommunens egen grund

Rotterne kommer fra
kommunens egen grund

Mange store rotter i parcelhushaverne og endda i børneinstitutionerens sandkasser

Fornylig udsendte Hvidovre Kommune et brevkort med et advarende foto af en rotte til samtlige grundejere, hvor man gjorde opmærksom på rotteproblemet og samtidig gav information om hvad der kunne gøres.

I Nymarkskvarteret - på vejene omkring den såkaldte “Cirkusgrund” - er rotteplagen rigtig alvorlig og den varme sommer har selvsagt forstærket problemerne. Det er ikke usædvanligt at observere 2-3 store rotter i parcelhushaverne i området Kærgårdsvej, Nymarksvej, Paradisvej og Engstrupgårdsvej.

- Jeg har ofte hjulpet naboer med at jage rotter, godt hjulpet af min hund, der er god til det, fortæller en beboer på Kærgårdsvej. - I sidste uge observerede jeg for første gang to store rotter inde i min have, men hunden jagede dem hurtigt væk. Problemerne i området er dog efterhånden blevet så omfattende, at Hvidovre Kommune bør gøre noget effektivt. Det er ikke nok at sende os brevkort...

Rotter i sandkassen!

Helt galt er det ved børneinstitutionerne, Børnehavehuset “Humlebien” og vuggestuen “Rønnebærhuset” på hjørnet af Byvej og Voldvejsstien, der virkelig er ramt af rotteplagen. Pædagogerne fortæller at man endda har set store rotter i sandkassen, hvor børnene leger, og ofte må jage rotter ud fra området.

Hvor kommer de mange rotter så fra?

Beboerne i området er ikke i tvivl; - rotterne kommer fra Hvidovre Kommunes egen grund, den såkaldte “Cirkusgrund”, nabogrunden til børneinstitutionerne og området, hvor kommunen i længere tid har været i gang med at bygge den store institution “Tumlehuset”.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>mads-

menu
menu