Så er der dømt sommerferie

Så er der dømt sommerferie

HIF sluttede af med manér med storsejr i Ringkøbing - ferie frem til den 2. juli hvor der atter tages fat

FODBOLD: Det har på mange måder været en fantastisk sæson for HIF. Udover et fabelagtigt grundspil med maksimum point med i oprykningsspillet, er det blevet vundet med 54 point og en målscore på 62-18 og hele otte point ned til nærmeste forfølger. Det er en rekord, der bliver svær at slå. Kim Aabech blev kåret som 2. divisions profil foran Nicolaj Agger. Jo, der er meget at glæde sig over i tilbageblikket.

Skuer vi frem i tiden, er spillerne sendt på velfortjent ferie, der bliver kort, inden det går løs i 1. division den 29. juli ude mod superliga-nedrykkene Lyngby kl. 13.45. Her kommer HIF lidt fra bagkant, idet de nuværende hold i 1. division for lang tid siden er gået på ferie. Men mon ikke HIF’erne bruger ferien til at holde sig skarpe, så de er klar til de første testkampe og turneringsstart den 29. juli?

Der er opstart mandag den 2. juli, og så venter Fremad Amager den 7. juli - vistnok ude i Avedøre.

Kampen mod Ringkøbing havde ingen betydning overhovedet, men igen gik spillerne på banen for at vise, at det ikke er en tilfældighed, at man har vundet rækken suverænt. 5-0 efter føring på 2-0 ved pausen. Louka Andreasen bragte HIF i front, da han tæt under mål fik drejet bolden op i nettaget efter godt indlæg fra venstre side. Magnus Fredslund øgede til 2-0, da et godt forarbejdet fra højre side endte midt for mål, hvor målmanden ikke fik rigtig fat i bolden, og Magnus Fredslund kunne lægge bolden ind i tomt mål.

Godt inde i 2. halvleg tog Nicolaj Agger et “raid”, der endte i feltet, hvor han blev nedlagt med gult kort og straffespark som følge. Han scorede selv sikkert. Kort efter var det så et af de mere sjældne mål. Kasper Kristensen scorede i det korte hjørne efter en dribling ind i feltet. I slutfasen bragte Nicolaj Agger HIF på 5-0. Frederik Antonsen lagde bolden ind ved den første stolpe, hvor Nicolaj Agger kom løbende og scorede med hovedet. Flot punktum, tak - og god ferie!

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu