Så er der grønt lys for en Berlin-rejse

Så er der grønt lys
for en Berlin-rejse

Rejseklubben inviterer på 4-dages bustur med en fantastisk guide

I en lang årrække har rigtigt mange haft glæde af at rejse med "Rejseholdet fra Hvidovre" rundt i Europa til store oplevelser og været med i den store gruppe, hvor man hyggede sig og har været med i dette fællesskab.

Alting har en ende og det fik Rejseholdet også sidste år. Når man har arrangeret rejser i omkring 40 år og hele tiden skulle finde på nyt og fået alt til at gå op i en højere enhed, hvor der var tænkt på alt hjemmefra, kommer der en dag, hvor kræfterne ikke længere slår til.

Nogle af gæsterne er også kommet op i alderen og har måske ikke længere den store udlængsel.

Dog har vi på Hvidovre Avis´ redaktion og hos "Rejseholdet" fået en del henvendelser, der tyder på, at der en del, der stadig gerne vil rejse på denne måde i en gruppe og opleve noget socialt med nogle man kender eller kan komme til at kende.

Så vi åbner gerne op for en ny mulighed for at komme med på en dejlig maj-tur.

En dejlig maj-tur

Det er på initiativ af to kendte Hvidovreborgere, Halina Knak (der sammen med to andre piger) og Preben Knak startede for 5-6 år siden klubberne "De Glade Gimper" og "Sure Gamle Mænd" i Bredalsparken. Ægteparret har også rejst med og været en del af Rejseholdet gennem årene.

I 2019 arrangerede de en tur til Berlin med stor succes, ikke mindst pga. en fantastisk guide. Efter turen var der en del der forespurgte om en ny tur, men i 2020 satte Coronaen en stopper for en opfølgning af Berlinturen.

Tilmelding

- Nu er det lykkedes at få kontakt til samme guide og få lavet en aftale med Egons Rejser om en dejlig majtur og rejseklubben i Bredalsparken er nu også åben for gamle venner fra Rejseholdet, – ja, eller alle fra Hvidovre, oplyser Preben Knak. - Der er tale om en 4-dages bustur fra 1/5 – 4/5 med 4 x morgenmad, 4 x aftensmad og 3 overnatninger på et godt hotel i centrum af Berlin. Fylder vi bussen er prisen pr. person kr. 3.699,-

Interesserede, der vil høre mere om turen, kan kontakte Preben på tlf. 4057 7042 eller mail: prebknak@g.mail.com.

- Tag en hurtig beslutning, da der blot er 15 pladser tilbage til denne oplevelsesrige tur med en fantastisk guide og i godt selskab, slutter Knak..

menu
menu