Så starter tilmeldingen til ”Hvidovreløbet”

Så starter tilmeldingen
til ”Hvidovreløbet”

Tag familien og vennerne med til Hvidovres store motionsløb

Lions Hvidovre og Hvidovre Atletik & Motion afholder igen i år, for 31. gang, Hvidovreløbet, det store lokale motionsløb, søndag den 29. september med start og mål på Hvidovre Stadion.

- Vi opfordrer alle til at tage familien og vennerne med til motionsløbet, både for motionens skyld, det hyggelige samvær, og ikke mindst fordi alle indtægter fra løbet går ubeskåret til bekæmpelse og oplysning om faren ved misbrug af forskellig slags, samt støtte til atletikkens arbejde for de unge, siger Hvidovre Lions præsident Pia Holleufer.

Der gennemføres et børneløb (for børn under 13 år) på ca. 2 km med start kl. 10.00, og de traditionelle voksenløb på 5 og 10 km med start kl. 11.00. Langs hele ruten vil frivillige hjælpere vise løberne på vej.

Start og mål er som nævnt ved/og på Hvidovre Stadion, og der løbes igen i år på de nye og hurtige ruter, som blev indført i forbindelse med sidste års jubilæumsløb.

Ligesom sidste år vil der være en deltagerpose, og der er medaljer til alle deltagere. Der gives både placerings- og lodtrækningspræmier samt vandrepokaler til det største hold i både børneløb og voksenløb.

TILMELDING sker via Hvidovre Atletik og Motions hjemmeside: hvidovre-atletik.dk, hvor også rutekort og yderligere praktisk information kan ses.

Frem til og med onsdag den 25. september er startgebyret: Børneløbet: 60 kr. (inkl. adm.gebyr) 5 og 10 km: 110 kr. (inkl. adm.gebyr). Ved tilmelding efter den 25. september tillægges et eftertilmeldingsbegyr på 30 kr. pr. deltager, men det er også muligt at tilmelde sig på selve løbsdagen.

- Vi håber at mange Hvidovreborgere vil bruge et par timer denne søndag i en god sags tjeneste, slutter Pia Holleufer.

menu
menu