Sæson nr. 70 i Studio Jazz & Motion

Sæson nr. 70 i Studio Jazz & Motion

Den 1. september starter sæson nummer 70 i Studio Jazz og Motion, men man kan allerede søndag den 12. august fra kl. 14-15 besøge det flotte studio i Hvidovregade.

- Jeg er ved at revne af stolthed. Jeg ved der sidder mange Hvidovre borgere og tænker tilbage på dengang de gik til dans hos min mormor og morfar Elin og Erik Nielsen. Eller da de dansede med svedbukser og benvarmere hos min mor Anne-Grete Hamm. Måske sidder der nogle der stadig har deres stepsko fra en tid med min savnede onkel Hans Christian Nielsen, siger Mette Hamm indehaver af Studio Jazz & Motion, der í år åbner danseinstituttets 70. sæson..

- Huset lever og ånder i bedste velgående. Jeg elsker når nye elever dukker op, når tidligere vender tilbage og når de velkendte kommer igen og igen. Et gammelt hus proppet med historie med en puls der banker for at forene det nye med det gamle.

- I de første år som indehaver af Studio Jazz og Motion havde jeg meget for øje at gøre det til “mit” men gudskelov har jeg lært med årerne, at ved at omfavne alt det min mormor og mor har bygget op, så skal jeg bidrage med mit.

Det nye program ligger på hjemmesiden spækket med alt det gode gamle og toppet med nyt og friskt.

- I Studio Jazz og Motion danser vi ikke for at blive bedømt vi danser fordi vi elsker det, slutter Mette Hamm.

menu
menu