Sæsonen også slut for Attack

Sæsonen også slut for Attack

Hvidovre Attack lå godt placeret, men der bliver ingen danske mestre kåret

FLOORBALL: I sidste uge blev det også officielt at floorball-turneringen, lige som ishockey-, håndbold-, fodbold- og andre idrætsturneringer indstilles.

Det betyder at sæsonen er slut for både herre- og dameholdet, der ellers begge var i gang med afslutningen på en god sæson.

Herrerne havde netop spillet sig i semifinalenserien, dog uden at kende modstanderen, da der manglede en enkelt kamp mod Frederikshavn, hvor en sejr kunne have givet en vigtig 2-plads i mellemspillet.

Damerne var allerede i gang med slutspillet, hvor man i den første kvartfinale nedlagde Frederikshavn i en tæt kamp, og de to hold stod overfor to afgørende kampe i det jyske.

De spændende kampe bliver derfor ikke til noget, da Floorball Danmarks bestyrelse ved et ekstraordinært bestyrelsesmøde besluttede at sætte et definitivt punktum for sæsonen 2019/20, og følgelig aflyste alle resterende kampe og arrangementer.

Der bliver derfor ikke udnævnt nogle danske mestre i sæson 2019/20 og de to ligahold kan derfor gå på ”sommerferie”, her hvor formen ellers skulle til at toppe. ka-ma

menu
menu