Sæsonpremiere med ny cheftræner

Sæsonpremiere med ny cheftræner

VOLLEYBALL: Byens bedste volleyhold melder sig klar til sæsonstart, og starter ligaens grundspil på torsdag den 26. september 18.30 på udebane mod VK Vestsjælland - en kamp der på papiret skal vindes. Hvidovre har dog haft mange udfordringer med at besejre VK Vestsjælland, som har et meget velspillende ungt hold, med en fantastisk kampgejst som bringer holdet mange point og sejre gennem sæsonen.

Hvidovres ligahold som sidste år vandt DM bronze, har vinket farvel til en del spillere og sagt goddag til en del nye, som vi præsenterer løbende i den kommende tid som tegner meget spændende. Holdets nye cheftræner Morten Hjulmand som mange nok genkender som vinder af Hvidovre Kommunens sundhedspris, er kommet på fuld tid, og klubbens tidligere cheftræner Martin Olesen har valgt at trappe lidt ned, og derfor fastholdt i klubben som assisterende træner.

Morten Hjulmand udtaler:

- Jeg var som bestyrelsesmedlem selv involveret i sammensætningen og opbygningen af eliteprojektet i klubben, og da jeg netop er færdiguddannet på idrætsstudiet, fandt jeg denne opgave spændende. Det er en stor udfordring at videreføre en succes, og i den forbindelse er vi indstillet på et lidt lavere sportsligt niveau her i starten af sæsonen, hvor jeg har rykket tre spillere op fra 2. holdet, og sagt farvel til bl.a. Casper Munk, Ibrahim Alievski og Nicolai Houman som tre bærende kræfter på sølvinderholdet. Casper Munk er fortsat tilknyttet som min anden assisterende træner, hvilket jeg er superglad for, da både Caspers og Martins rutine og kendskab til spillerne er essentiel for mit arbejde som cheftræner. Vi har i klubben justeret lidt i vores organisation, da jeg har overtaget en række sportslige opgaver, og derved frigivet en del tid, så klubbens sportschef, Thomas Stryhn, kan øge prioriteringen af erhvervssamarbejde og fundraising. Det er en model vi i bestyrelsen har arbejdet frem mod de senere år - at det nu er lykkedes er fantastisk spændende, og giver muligheder og synergi til mange af klubbens fokusområder som f.eks. åben-skole aktiviteter og sponsorsøgning. Det tegner spændende, og vi glæder os til at se byens borgere i Warburg Arena i Frihedens Idrætscenter gennem sæsonen...

Hvis du som læser har kendskab til en virksomhed der ønsker at høre nærmere om klubbens erhvervssamarbejde, og evt. ønsker at støtte op om klubbens mange aktiviteter, så kontakt endelig Thomas Stryhn på info@hvk.dk/30 74 78 04.

menu
menu