Samtalesalon med psykolog

Samtalesalon med psykolog

Hvordan kan jeg som nybagt forælder følge min families behov og stole på at jeg gør det godt nok, når andre gør noget andet?

Det spørgsmål tager man op i samtalesalonen i Børnesundhedshuset (Sundhedsplejen) på Hvidovrevej 274, hvor psykolog AMALIE VATNE BREAN invitere til refleksion omkring det forventningspres, som hviler på forældrene i dag.

- Hun vil belyse udviklingspsykologien og myter og “sandhed” knyttet til den medfødte evne, forældre og barn har til at tune sig ind på hinanden, fortæller LISE HOLM RASMUSSEN. - Derfra vil hun pege på det paradoks, at den sårbarhed, som gør nybagte forældre modtagelige overfor barnets behov, er den samme som gør os ekstra modtagelige for kritik fra os selv og andre. Er det muligt at vende sårbarheden til en styrke?

Amalie er selv mor og indrømmer blankt, at hun ikke har den ultimative løsning på problemet. Vi skal blive klogere sammen.

Samtalesalonen finder sted fredag den 5. april kl. 10.30 fra 12.00, med ryk ind fra kl. 10. Prisen er kr. 50,- incl. kaffe/the. Man kan tilmelde sig ved at overføre 50 kr. via MobilePay til 2392 2381 (Skriv barselsnetværk og navn i kommentarfeltet).

menu
menu