Samtlige udendørs idrætter kan genopstarte

Samtlige udendørs idrætter kan genopstarte

Foreningerne har nu fået brev fra kommunen

Med den seneste melding fra Regeringen kan alle udendørs idrætsgrene i Hvidovre nu åbne op.

Sådan lyder det i et brev fra Hvidovre Kommune til kommunens idrætsforeninger.

- Hvidovre Kommune har dags dato (mandag, red.) klargjort størstedelen af de kommunale udendørsfaciliteter, som forventes klar til brug hurtigst muligt. Som udgangspunkt har foreninger råderet over de faciliteter og brugstider, som de tidligere er blevet tildelt via de årlige lokalefordelinger, lyder det i brevet.

Ingen adgang til indendørs

Det understreges i brevet, at opstarten fortsat kun gælder udendørsaktiviteter, og derfor er der stadig lukket for brug af klubhuse, kommunale bygninger og fælles omklædnings- og badefaciliteter. Desuden understreges det i brevet, at kravene overholdelse af sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Det vil blandt andet sige, at man ikke må samles flere end 10 personer, at man skal holde afstand samt at man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed.

- Såfremt sundhedsmyndighedernes anbefalinger ikke overholdes, kan den ansvarlige forening få frataget tider. Hvis der udskrives bøder, afholder foreningerne selv udgiften hertil. De officielle anbefalinger til brug for sportsfaciliteter og afvikling af aktiviteter mv. ændres løbende. Vi vil derfor holde jer orienteret om mulighederne og ændringerne i takt med Sundhedsmyndighedernes udmeldinger, skriver kommunen til foreningerne.

menu
menu