Sangeftermiddag med 100 salmer

Sangeftermiddag med 100 salmer

På onsdag den 18. maj kl. 15.30 bydes der på Sangeftermiddag med 100 salmer i Strandmarkskirken.

– Sidst havde vi igen en hyggelig eftermiddag, hvor Randi og Nikolai lærte os to nye salmer af Lis Smedegaard. Det var nogle, som vi fik kendskab til, da hun holdt foredrag om nye salmer og sit liv i Kirkehøjskolen i Hvidovre Kirke for ikke så længe siden, fortæller Else Jensen.

Nikolai som spiller til aftenerne, fortalte også om sin optagelsesprøve til organistuddannelsen, og om det flotte 12-tal han havde fået, hvorefter der blev klappet og ønsket ham held og lykke. Randi og Nikolai skaber en utrolig hyggelig og varm stemning, og hele lokalet summer af sang og musik. 100 salmer varer tre timer og der er også tid til lidt ost/pølse og et glas rødvin.

– Vi sluttede igen aftenen af med at synge inde i kirken. Vi sang bl.a. Folkekirkens Nødhjælps jubilæumssang ”Du spør mig om håbet” og vor faste afslutningssalme “Må din vej gå dig i møde”. Det er så dejligt og livsbekræftende at synge sammen, siger Else Jensen.

Der er ikke 100 salmer i juni og juli. Hold øje med kalenderen for august, da næste dato (som endnu ikke er planlagt) vil stå der.

menu
menu