Sankt Hans med Søs Fenger og Bryan Rice

Sankt Hans med Søs Fenger og Bryan Rice

Sankt Hans i Rebæk Søpark bliver en storslået oplevelse med flot sankthansbål, der tændes kl. 22.30, båltale ved borgmester Helle Adelborg, koncert med Søs Fenger og Bryan Rice og meget mere

Traditionen tro bliver der masser at opleve for både store og små ved årets Sankt Hans i Rebæk Søpark.

Allerede fra kl. 12 vil området summe af liv, når Hvidovre Volleyball Klub åbner dette års midsommer- og kræmmermarked. Her vil du bl.a. kunne gøre en god handel i én af de mange stande, prøve forlystelser hos Tivoliland eller spille banko hos Hvidovre Stjernebanko. Teater Vestvolden er igen i år til stede på pladsen og byder på en omgang impro-eventyr i teaterbussen og børnekoncert med Chapper. Og når børnebålet skal tændes lidt før klokken 17, slippes kæmpeheksen løs på pladsen til stor skræk og fornøjelse for børn og barnlige sjæle.

Musikalsk underholdning

I år kan man opleve hele tre koncerter fra scenevognen. Første musikalske indslag bliver en eftermiddagskoncert med Bryan Rice. Glæd dig til en perlerække af gode, melodiske sange - direkte afstemt til en hyggelig eftermiddag på plænen ved søen. Her kan man bl.a. høre hans kæmpehit “No Promises”, som tilbage i 2005 røg direkte ind som nummer 1 på de danske hitlister, som en af de mest ikoniske sange i dansk musikhistorie. Siden da har han udgivet fem albums, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix og været nomineret som Årets danske sanger til Zulu Awards.

Kl. 19 går duoen “Thomas & Amalie” på scenen og spiller op til fællessang. Her kan du passende nyde din pølse eller flæskestegssandwich alt imens der skråles med på diverse Giro413 hits og synge-med-venlige klassikere fra nyere tid. Duoen spreder genhørs glæde og holder folkefest, når de vækker både John Mogensen og Teddy Edelmann til live - dog i et mindre langskægget format. Med en kærlighed til det folkekære, udfører de to musikanter, som blot er i deres slut 20’ere, en charmerende og energifyldt koncert, som man kun kan glæde sig til at synge og danse med til.

Aftenen kulminerer, når borgmesteren går på scenen og holder den traditionsrige båltale og efterfølgende byder Søs Fenger med band velkommen på scenen. Her kan man se frem til en uforglemmelig midsommerkoncert i selskab med Søs Fenger og hendes kæmpe hits. Hør sange som f.eks., “Holder Øje Med Dig”, “Inderst Inde”, “Sidste Time”, “Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits “Kun Et Liv” og “Er Det Så Forbi” (fra Toppen af Poppen). News-hits som “Du Er” og “Jeg Elsker dig” og så selvfølgelig “Den Jeg Elsker” er også med.

Sidste år måtte vi som bekendt undvære det stor flotte sankthansbål ude på søen på grund af afbrændingsforbuddet. Det er der heldigvis ikke noget, der tyder på, kommer til at ske i år. Når bålet tændes og Midsommervisen skal synges, vil det være Søs Fenger, der synger for. Er man interesseret i at synge med og ikke helt kan huske teksten, vil der rundt omkring på pladsen være opsat plakater, hvor man kan scanne teksten via en QR-kode til telefonen.

Så tag blot hele familien under armen og nyd årets længste dag i rammerne af én af Hvidovres skønneste områder. Alle er velkomne, og der er gratis adgang. Der kan købes mad og drikke i KFUM-spejderne Vigar Stammes boder og i Hvidovre Volleyball Klubs bod, som i år har salg af mad og drikke i forbindelse med Hvidovre Midsommermarked. Heksen er ligesom tidligere år skænket af Hvidovre Produktionsskole.

Er man interesseret i en kræmmerstand til Hvidovre Midsommermarked kan den bestilles hos Hvidovre Volleyball Klub på følgende mail: MARKED@HVK.DK.

BRyan Rice

BRyan Rice

Sankt Hans

Sankt Hans

menu
menu