Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

Scandic modtog tirsdag aften prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion. Det skete ved den anerkendte analysevirksomhed Great Place To Works årlige og traditionsrige prisuddeling i Cirkusbygningen. Det er andet år i træk, at hotelkæden modtager den fornemme hæder

I tirsdags kårede den anerkendte analysevirksomhed Great Place To Work for 2. år i træk Scandic som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion.

Great Place To Work begrunder bl.a. valget med hotelkædens store fokus på en mangfoldig medarbejdersammensætning, hvor Scandic har hele 115 forskellige nationaliteter i arbejdsstyrken fordelt på kædens 27 danske hoteller. Udover Great Place To Work står Foreningen Nydansker bag kåringen af Scandic.

- Medvirkende har været, at vi i Scandic går langt for at invitere medarbejdere med udenlandsk baggrund inden for. Initiativerne tæller blandt andet krav til vores ledere om forståelse for at arbejde med forskellige nationaliteter igennem fokus på mangfoldighed og vellykket inklusion. Videre tilbyder vi gratis danskundervisning i arbejdstiden til medarbejdere med behov for dette. Endelig har vores medarbejdere frit uniformvalg inklusive tørklæde, ligesom vagtplaner og personalemad tager hensyn til forskellige kulturelle traditioner, siger en glad hoteldirektør på Scandic Hvidovre Anne Nielsen..

- Alt dette er hverdag for os her på Scandic Hvidovre, hvor vi har hele 18 forskellige nationaliteter. Endvidere gør vi en dyd ud af, i samarbejde med lokale, kommunale aktører, at indsluse mennesker på kanten af arbejdsmarkedet ind i beskæftigelse. Og så har vi et rigtigt godt, tæt samarbejde med lokale jobcentre.

menu
menu