Sejr gav luft i bunden

Sejr gav luft i bunden

Rosenhøj vandt et vigtigt bundopgør

FODBOLD: Rosenhøjs spillere tog hul på foråret med en rigtig "6 point kamp" i bunden af serie 2, da man hjemme på Avedøre stadion tog i mod Bagsværd BK der lå under stregen med et point op til Rosenhøj på 9. pladsen i rækken.

Det var derfor en kamp der var ekstrem vigtigt for begge mandskaber og det var meget tydeligt at se på kampbilledet, hvor de to hold brugte det meste af første halvleg på at se hinanden an. Ingen havde lyst til at tabe opgøret og de store chancer lod vente på sig.

Efter en halv times spil kom der så endelig hul på bylden, da Martin Ernst sendte et indlæg ind i feltet fra højre. Bolden blev ramt af en Bagsværd-spiller og gik lidt heldigt i mål. Scoringen tvang gæsterne frem på banen, hvilket lukkede tingene meget mere op, ligesom to ti-minutters udvisninger til begge hold, gav endnu mere nerve.

Men Rosenhøj stod for presset og holdt, udover et enkelt stolpeskud, gæster fra de helt store chancer. Efter fem spændende tillægsminutter kunne dommeren endelig fløjte af, hvilke betød at Rosenhøj fik udbygget afstanden til nedrykningsstregen og kampens modstander Bagsværd med hele fire point.

Næste gang de grønblusede skal i aktion er på lørdag mod Grønne Stjerne der ligger midt i tabellen.

ka-ma

menu
menu