Seks år med vind i håret

Seks år med vind i håret

”Cykling uden alder” fejrer fødselsdagen på søndag med en tur for seniorerne på rickshawcyklerne

“Cykling uden alder” inviterer til en cykeltur fra Hvidovre til Brøndby Strand for at fejre, at de i seks år har sørget for, at seniorer på Vestegnen kommer ud og får vind i håret.

“Cykling uden alder” har i seks år givet seniorer i Albertslund, Brøndby, Ishøj, Vallensbæk og nu også Hvidovre, friske udendørsoplevelser med ture på rickshawcykler i omegnen.

Fødselsdagen markeres med en cykeltur på søndag den 12. maj kl. 10.30 for passagerer, pårørende og dem, der kunne overveje at blive pilot til rickshawcyklerne.

- Vi har desværre ikke det endelige deltagerantal endnu, men vi forventer 12-14 rickshaws og sandsynligvis 40 deltagere, inkl. passagerer, cykelpiloter m.fl., siger cykelkaptajnerne Kim Andersen og Steen Nielsen. - Dem, der har fysisk mulighed for det, må gerne komme på deres egne cykler, da der er begrænset plads på passagersæderne. Alle er velkomne.

Turen begynder ved Plejecentret Dybenskærhave på Byvej i Hvidovre, hvor formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Maria Duurhus, sætter cykelturen i gang. Derefter går turen - via flere pitstop undervejs - til Kulturhuset Brønden i Brøndby Strand. Dagen starter med formiddagskaffe for passagerer og cykelpiloter - og slutter med egen medbragte frokost kl. 14.00. Ruten er ca. 12 km lang og foregår i langsomt tempo.

menu
menu