Seks HIF spillere ude resten af året

Seks HIF spillere ude resten af året

HIF har i efteråret været hårdt plaget af skader i en smal førsteholds trup, hvor bænken ofte har bestået af helt unge spillere fra klubbens U23 mandskab.

Udover de naturlige små skader der kommer i at tæt program med pokalkampe, har HIF i usædvanliggrad været plaget af alvorlige skader, der holder hele seks kontraktspillere ude resten af året og har givet overarbejde til klubbens fysiske stab, der gør status på skadessituationen.

- Hakan Redzep blev sparket midt over i Vendsyssel og scanning viser en masse skader på knoglebrusken, han skal hvile i nogle uger og genoptræne, han skulle være klarigen midt november. Unge Marcus Lindberg stødte knæ mod knæ i Fredericia og beskadiger det bagerste korsbånd i knæet. Niclas Schmidt smadrer menisken i kamp, og blev opereret sidste onsdag han er klar til nytår. Oscar Buch kom skævt ind i en tackling og ødelade ledbåndet på indersiden af knæet. Lasse Brandt Hansen fik tre brud i ansigtet ved sammenstød med holdkammeraten Matti Olsen i Køge-kampen, han må løbe om et par uger, men ingen kontaktsport før december.  Mike Mortensen brækkede næsen igen mod Skive og skal til øre, næse halslæge og have den rettet og til, vi regner med at han er ude i ca. en måned, da det er 2. gang på 3 måneder han brækker den, fortæller HIFs fysioterapeut Michael Nørregaard.

Udover de seks alvorlige skader er Morten Neilsen og Emil Vatani på vej tilbage, ingen af de to har dog spillet regelmæssigt i lang tid og når nok ikke i den ønskede kamp form.

-De træner begge to med igen Morten Nielsen fik en forstrækning mod HB Køge og Vatani fik en forstrækning efter Fredericia kampen slutter Nørregaard.

De seks alvorlige skader presser derfor den smalle trup der kun består af 18 markspillere og 3 målmænd på kontrakt.

menu
menu