Seks spillere siger farvel til HIF

Seks spillere siger farvel til HIF

Afsked med Aleksander Lazarevic, Mike Mortensen, Morten Nielsen, Adil Guendouri og Victor Anker,– samt desværre Emil Vatani

FODBOLD: Hvidovre IF er i gang med at få truppen på plads til den kommende sæson, der starter midt september. Syv spillere er allerede på plads og der forhandles med flere nye og gamle.

Men allerede nu ved man at hvem der ikke bliver en del af det hold, cheftræner Per Frandsen sender på banen i den kommende sæson. Det drejer sig om Aleksander Lazarevic, Mike Mortensen, Morten Nielsen, Adil Guendouri og Victor Anker, der ikke får forlænget deres aftaler, samt Emil Vatani, der efter eget ønsket har fået ophævet sin aftale grundet sit arbejde.

Sportschef Peter Lassen fortæller at man har været glade for at have de seks spillere i truppen, men flere af dem har været langt fra spilletid.

– Vi siger farvel til Aleksander Lazarevic der har leveret en fantastisk indsat for HIF. Han har måske ikke altid lavet de mål som vi godt kunne tænke os, men han har altid "brændt" for det og HIF-hjertet har været der hele tiden, siger Lassen.

– Han har desværre ikke spillet så meget, og nu skal han ud og have noget spilletid og det vil vi gerne hjælpe ham med, så det er jeg lidt er i gang med nu, så vi får ham godt videre...

Lazarevic har været i Hvidovre siden 2016, kun afbrudt at et halvt år i Brønshøj og HB Køge, han fik debut under sit første ophold i klubben tilbage i 2012.

– Mike Mortensen fik vi ind som en rutinerede midtstopper, men har grundet skader og karantæner ikke spillet så meget som en spiller i hans alder helst skal. Så vi har valgt at kigge lidt til anden side og har nogle andre midtstoppere i kikkerten, begrunder Peter Lassen.

– Morten Nielsen har ikke spillet særlig meget. Vi håbede, han kunne komme ind og give os de mål vi manglede. Det er desværre ikke lykkedes, samtidig med at han er løbet ind i en masse skader, der har gjort, at vi ikke har fået det ud af Morten, som vi havde håbet på. Vi takker for den tid vi har haft ham i klubben, det har i hvert fald været et godt bekendtskab. Morten Nielsen kom til HIF i sommers fra FC Roskilde og er i sæsonen 19/20 noteret for tre mål.

– Adil Guendouri en af vores unge akademispillere, der har trænet med i førsteholdstruppen. Afskeden med ham sker også kun fordi, han skal ud og spille, – så nu arbejder vi på at finde en 2. divisionsklub til ham, så han kan få fast spilletid og udvikle sig.

Et trist farvel

Desværre har klubben måtte sige farvel til backprofilen Emil Vatani, der grundet arbejde har ønsket at få ophævet kontrakten før tid.

– Vi er bestemt kede af også at måttet sige farvel til vores gode ven og – synes jeg NordicBet ligaens bedste højre back

– Emil Vatani, der desværre har valgt at få ophævet sin kontrakt. Han har en stilling i Novo og kunne simpelthen ikke få arbejde og fodbold til at hænge sammen, så han kom pænt og spurgte om han ikke kunne få ophævet sin kontrakt.

– Han fortalte at det med at nå til træning kl. 16.00, kunne han slet ikke få til at hænge sammen længere. Han var simpelthen ved at køre sig selv træt for at nå til træning ind igennem byen. Så selvfølgelig valgte vi at sige ja til det, for han har været så god for os igennem hele hans periode og jeg kan kun ønske ham alt mulig held og lykke, hvis han prøver i en ny klub, der passer til hans arbejdstider, slutter sportschefen.

Reservemålmanden Victor Anker skrev i sidste uge kontrakt med sin gamle klub Næstved, som han tager turen med ned i 2. division. ka-ma

Midtstopperen Mike Mortensens tid i HIF er slut.

Midtstopperen Mike Mortensens tid i HIF er slut.

menu
menu