Seriebolden aflyst

Seriebolden aflyst

- Rosenhøj rykker op i serie 2

FODBOLD: De mange serieklubber i Hvidovre og resten af Sjælland får ikke spillet fodbold på denne side af sommeren. DBU Sjælland har valgt at stoppe turneringen med den aktuelle stilling, som bliver afgørende for op og nedrykning, i den nu afsluttede 19/20 sæson.

Det får konsekvenser for de lokale klubber i Hvidovre der rykker op eller ned efter en skrivebordsafgørelse.

De heldige

Rosenhøj BK er den klub der kan være mest ”glade” for den afgørelse, de sluttede nemlig efteråret af på førstepladsen i serie 3, og er efter bare en halv sæson tilbage i serie 2, når sæsonen forhåbentlig går i gang efter sommerferien.

De uheldige

Friheden BK ser ud til igen at misse oprykningen til serie 2 da man slutter på en 3. plads - seks point efter Rosenhøj og sølle et point efter Glostrup på andenpladsen. En bitter pille at sluge for klubben der også sidste sæson missede oprykningen på en dårligere målscore.

I samme række siger Lejerbo også farvel, da man i den anden ende af tabellen ikke har fået samlet nok point sammen, det lå desværre også i luften efter en stor spillerafgang i starten af sæsonen.

De uafklarede

Hos Avedøre IF er det stadig uvist i hvilken række klubbens to bedste hold spiller i, når næste sæson går i gang. 2. holdet rykkede sidste sommer op i serie 2 og er placeret lige over stregen, med en bedste målscorer, desværre kan en nedrykning af klubbens 1. hold eller et andet DBU Sjælland hold betyde at 2. holdet må ned i serie 3 igen, efter blot 11 kampe, da nedrykkerne i rækken kan forøges, hvis der er for mange DBU Sjælland nedrykkere i Danmarksserien.

Og netop i Danmarksserien er der stadig uvished om hvad der kommer til at ske, ingen ved om man kan nå at komme i gang på en forsvarlig måde, om turneringen annulleres eller som serierækkerne fryser stillingen. Bliver det den sidstnævnte løsning, betyder det en historisk nedrykning til Sælandsserien for Avedøre IF, der siden 2002 har spillet DS kun afbrudt af en enkelt sæson i 2. division, som højdepunkt de sidste 20 år.

For HIFs to Københavns serie hold er der i skrivende stund ikke kommet nogen beslutning fra DBU København omkring afviklingen af sæsonen, eller om den bliver som i DBU Sjælland aflyst. Bliver sæsonen aflyst burde det ikke have betydning for 1. damerne, hvor sæsonen er halvårlig, og de kan blot vente på at efteråret kan gå i gang. For klubbens U23 kan det muligvis blive til en nedrykning da man ligger lige over stregen, der kan blive rykket op, alt efter hvor mange københavnske hold der rykker ned fra Danmarkserien.

karma

menu
menu