SF har fået ny folketings-kandidat

SF har fået ny
folketings-kandidat

– Det er med glæde og stolthed, at vi i SF Hvidovre kan opstille Rasmus Henriksen som vores folketingskandidat. Rasmus er uddannet elektriker, og har gennem mange år kæmpet for, at der kommer flere håndværkere i Folketinget, siger SF Hvidovres forkvinde Maria Avnskjold.

Rasmus udtaler:

– Når Folketinget er skævt sammensat, så kommer der blinde vinkler i lovgivningen. Vores folketing skal afspejle befolkningssammensætningen, og det gør det altså langt fra nu. Jeg mener, at der landspolitisk er alt for lidt fokus på vores arbejdsmarked og for lidt fokus på, at for mange bliver slidt ned inden de kan få lov at nyde deres pensionisttilværelse. Det kan vi ærlig talt ikke være bekendt.

Rasmus har i de seneste år boet i Hvidovre, og har stiftet familie her. En som kender Rasmus rigtig godt, er borgmester Anders Wolf Andresen:

– Jeg kender Rasmus som yderst flittig og så repræsenterer han som håndværker og familiefar fra Hvidovre os her i vores kommune godt og med sin baggrund står Rasmus for nogle vigtige værdier om hårdt arbejde, fællesskab og retfærdighed.

Maria Avnskjold udtaler: Jeg er så hamrende stolt over valget af Rasmus Henriksen som folketingskandidat. Vi har brug for en lokal Hvidovrestemme på Christiansborg, og vi har brug for en håndværker, der kan omsætte sin viden og erfaringer fra byggepladsen til politik. Det kan Rasmus! Jeg er derfor så glad for valget af lige netop Rasmus.

Rasmus er medlem af SF’s øverste ledelse, næstformand i SF’s faglige landsudvalg og har været en stærk stemme i den arbejdsmarkedspolitiske debat i flere år. Han har bl.a. kæmpet for at få flere unge til at vælge at tage en håndværkeruddannelse, kæmpet for en værdig tilbagetrækning og mere fokus på den grønne omstilling.

menu
menu