– Sidst tabte vi 5-1, det skal ikke gentage sig...

– Sidst tabte vi 5-1, det skal ikke gentage sig...

En svær, men spændende sæsonpremiere i Silkeborg på søndag

FODBOLD: Der venter HIF en vanskelig sæsonpremiere på foråret når Per Frandsens mandskab tager med klubbussen til Silkeborg på søndag.

– Sidst tabte vi med 5-1 til Superliga-nedrykkerne, endda på hjemmebanen Pro Ventilation. Så vi har i høj grad revanche til gode, og en sådan blamage skulle nødig gentage sig i det jyske søndag eftermiddag, siger sportschef Peter Lassen.

Der er ingen tvivl om af Silkeborg bliver en hård nød at knække for HIF. Den jyske storklub ligger og kæmper med om de to oprykningspladser, og her ved vinterpausen må man nøjes med at ligge nummer 3 i det race.

Nye ansigter

Peter Lassens gamle klub har godt nok sagt farvel til Sven Crone, der er taget til Lyngby og den tidligere HIF-dreng Frederik Alves, der har fået en flot kontrakt i engelske West Ham. Men omvendt har man forstærket sig med Patrik Gunnarsson, der er lejet i Thomas Franks Brentford, Tobias Salquist fra Hobro og tidligere superliga-topscorer Nicklas Helenius, der tidligere har huseret i Aab, OB og AGF.

Hos HIF har der ikke været særligt gang i svingdøren. Man har sagt farvel til Anders Randrup og Mikkel Bruhn, hvor såvel klub som spillere, ønskede at stoppe deres aftaler før tid. Ind er kommet målmanden Filip Djukic der efter et kort ophold som reserve i Fremad Amager er tilbage og ser ud til at vogte buret på søndag. En anden, der er vendt hjem, er Niclas Halse, der senest har været på Island og inden var en del af FC Roskildes trup.

Derudover er der blevet plads til 18-årige Valdemar Frahm, der er kommet til fra SønderjyskE’s U19 hold, samt 20-årige Mikkel Michaelsen der kommer retur fra OB med en enkelt Superligakamp i baggagen.

ka-ma

menu
menu