Siggaards mirakelredninger gav ny Avedøre-sejr

Siggaards mirakelredninger gav ny Avedøre-sejr

Vandt 2-1 ude mod AB Tårnby, og er stadig duks i Danmarksserien

FODBOLD: Det var absolut ikke til at se, at det var topholdet mod bundholdet der mødtes i lørdagens DS-kamp på Tårnby stadion. Hjemmeholdet AB Tårnby havde lige så meget spil som topholdet Avedøre, - og vel endda endnu flere oplagte målchancer på gennemspillede angreb. Ikke mindst 3-4 frisparkssituationer i slutminutterne og overtiden, gav nervøse trækninger på Avedøre-bænken...

At Avedøre alligevel kunne tage hjem med en 2-1 sejr, må man i første række give målmanden Rasmus Siggaard æren for. Han vartede igen op med en perlerække af klasseredninger. Både i 1. og 2. halvleg afværgede han, hvor en AB-Tårnby angriber var spillet helt fri foran målet, og da hjemmeholdet sluttelig pressede på for en ikke ufortjent udligning i slutminutterne og i de fem minutters overtid, var Siggaard igen klar med bl.a. en fantomredning på målstregen.

Fortjent eller ufortjent?

Avedøre havde et par gode tilløb i starten, bl.a. et hovedstød på overliggeren fra Niklas Myhrmann, og gode forsøg af to gange Mikkel, - Gadby og Verlis. Men så slog AB Tårnby kontra, da en bold blev opsnappet på midten og AIF-forsvaret var på hælene, - og pludselig førte hjemmeholdet 1-0. Herfra stod der AB Tårnby på det meste, og de kunne godt have øget i denne periode, bl.a. på en total frispilning, hvor Siggaaard igen viste sin styrke og fik afværget.

Udskiftninger gav bonus

I pausen foretog træner Peter Juul et par udskiftninger. En Mikkel mere kom ind, nemlig Mikkel Gunthel Bang og Marc Rosenmejer, i stedet for Kim Gurskov og Mikkel Verlis. Det viste sig at være en god disposition. Avedøre fik nye kræfter og mere spil, og i tilgift et par pæne chancer, - især ved høje indlæg og gode skift til fløjene.

Man skulle dog helt hen til det 69. minut før udligningen kom. Det var indskiftede Mikkel Bang der steg til vejrs og headede bolden i nettet til 1-1. Herefter pressede Avedøre endnu mere på, og pågående Bang var igen impliceret, da han i det 80 minut blev fældet i det kriminelle felt, og Bjørn Jensen efterfølgende sørgede for en perfekt eksekvering på straffespark, og dermed sikrede 2-1 sejren.

Kan sejrsrækken holde?

Avedøre var uden 2-3 stamspillere i Tårnby, bl.a. Sebastian Tan, der var sygemeldt.

På lørdag den 13. oktober håber man at kunne stille i stærkeste opstilling i hjemmekampen i Zebrafolden i Avedøre kl. 13.00. De møder Skjold Birkerød, som er et af de bedre hold i rækken, men dog har fået en dårlig start og ligger på 7. pladsen. Avedøres sejrsrække bør dog kunne fortsætte, eftersom Birkerød p.t. har rækkens dårligste forsvar, hvor der er scoret ikke færre end 22 gange imod dem.mads-

menu
menu