Sikker på, jeg vil vinde i retten...

Sikker på, jeg vil vinde i retten...

- Denne sag er langtfra slut!

Sådan lyder Amin Jensens kommentar til Rigspolitiets afgørelse omkring nedtagningen af lysskiltet på hans ejendom på Gl. Køge Landevej.

- Lige nu afventer jeg bare at få en bøde eller flere bøder, som jeg kan gå i retten med, og jeg er 100 procent sikker på, at jeg vil vinde i retten, siger han. - Der er flere end hundrede skilte, både større og mindre og lign. rundt om i byer, såvel i lyskryds som i forbindelse med lyskryds.

- Så i retten bliver det sjovt at opleve politiet argumentere for, at mit skilt er specielt farligt, mens de andre ikke er det. Loven er lige for alle, som der står i Grundloven. Det har politiet så lige glemt her.

Amin Jensen mener at der kører ca. 140.000 personer gennem det omtalte lyskryds om ugen. I knapt to år, har minimum 14.000.000 menesker passeret det kryds, mens skiltet har været oppe.

- Så politiet får meget svært ved vinde i retten. Og lad os nu se om sagen når så langt. Den anden sag med påbud aflyste politiet jo tre dage før og skrev at - “de aflyste fordi de ikke mente, de kunne vinde”, slutter Amin Jensen.

mads-

menu
menu